Suvožtiniai su jautiena ir čederiu

Puikūs sekmadienio ar bet kurio kito ryto pusryčiai - suvožtiniai su jautiena ir čederio sūriu.

Pagaminsite per:20 min.
Porcijos:4
Paruošimas
1. Susmulkinkite svogūną ir česnakus. Pakaitinkite keptuvėje aliejų, berkite svogūnus ir kepkite, kol jie taps skaidrūs. Įtrupinkite mėsą ir maišydami kaitinkite, kol ji parus. Nupilkite iš keptuvės riebalų perteklių, berkite česnakus, cukrų ir paprikų prieskonius, krėskite kečupą bei garstyčias ir maišydami troškinkite 5-6 minutes. Paskaninkite druska bei pipirais. Tada sukrėskite į dubenėlį.

2. Duonos riekes aptepkite sviestu. Keturias dėkite į keptuvę sviestu aptepta puse į apačia, ant viršaus uždėkite faršo, berkite tarkuoto sūrio ir užvožkite likusiomis riekėmis aptepta puse į viršų.

3. Kepkite suvožtinius iš abiejų pusių, kol duona gražiai paskrus, o sūris išsilydys. Patiekite karštus.
Ingredientai
8 skrudinamos duonos riekių
200 g maltos jautienos
80 g čederio sūrio
svogūno
2 česnakų skiltelių
4 šaukštų kečupo
šaukšto rudojo cukraus
2 šaukštų garstyčių
50 g sviesto
šaukšto aliejaus
šaukštelio aitriosios paprikos prieskonių
maltų pipirų
druskos
Kol kas įvertinimų nėra
Jūsų įvertinimas:
Siųsti atsiliepimą

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Back to top button