Svarainių ir obuolių džemas

Rudeniškas svarainių ir obuolių džemas. Puikiai tiks prie blynų ar kitų patiekalų iš miltų.

Pagaminsite per:50 min.
Porcijos:6
Paruošimas
1. Svarainiams ir obuoliams išimame sėklas, obuolius nulupame, supjaustome ir užpylę vandeniu ir cukrumi verdame, kol suminkštės (apie 30 - 40 minučių).

2. Tuomet sutriname trintuvu, vėl užverdame, išpilstome į paruoštus stiklainius.
Ingredientai
1 kg svarainių
1 kg obuolių
1,3 kg cukraus
100 g vanilinio cukraus
500 ml vandens
Kol kas įvertinimų nėra
Jūsų įvertinimas:
Siųsti atsiliepimą

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Back to top button