Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Švelnūs kiaulienos šonkauliukai originaliame marinate

Kiaulienos šonkauliukai tinka ne tik troškinti ir kepti orkaitėje, bet ir kepti ant grotelių. Kaip paruošti originalų marinatą?

Pagaminsite per:300 min.
Kategorija:Mėsos patiekalai
Porcijos:4
Paruošimo būdas:Kepimas
Paruošimas
1. Kiaulienos šonkaulius gerai nuplaukite ir nuimkite plėvelę iš vidaus. Jei ant mėsos yra daug riebalų, supjaustykite ją peiliu. Tada supjaustykite šonkaulius išilgai kaulų ir sudėkite į didelį indą.

2. Svogūną nulupkite ir supjaustykite pusžiedžiais. Šiek tiek suspauskite rankomis, kol išsiskirs svogūnų sultys ir viską supilkite ant mėsos.

3. Atskirame dubenyje sumaišykite kefyrą, druską, sojų padažą ir visus prieskonius. Supilkite mišinį ant šonkaulių, išmaišykite ir palikite marinuotis šaltoje vietoje 5-6 valandas. Prieš kepant šonkauliukus ant grotelių, būtina juos išimti iš šaldytuvo ir leisti pastovėti kambario temperatūroje. Tai yra, prieš kepant jie neturėtų būti šalti.

4. Patiekite paruoštus šonkauliukus su marinuotais svogūnais ir daržovėmis. O prie jų tiks skani gira ar šaltas alus.
Ingredientai
* Svogūnai - 500 gramų
* Kefyras 2,5% - 500 ml
* Sojų padažas - 50 ml
* Maltas imbieras - 1/2 šaukštelio.
* Kalendros ir rozmarino sėklos - 1/2 šaukštelio.
* Druska pagal skonį.
Kol kas įvertinimų nėra
Jūsų įvertinimas:
Siųsti atsiliepimą

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas 5 / 5. Balsų skaičius: 2

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Panašus straipsniai