Šviežių kopūstų salotos su sezamo padažu receptas

0
PASIDALINIMAI
0
PERŽIŪROS
Nepaprastai skanios kopūstų salotos su sezamo padažu! Tinka valgyti vienas arba patiekti prie įvairiausių mėsos patiekalų.

Pagaminsite per:15 min.
Porcijos:4
Paruošimas
1. Kopūstus plonai supjaustykite. Ant tarkos sutarkuokite morką. Smulkiai supjaustykite svogūną. Į dubenį sudėkite morkas ir kopūstus.

2. Įdėkite šiek tiek druskos ir sutrinkite kopūstus rankomis, kol suminkštės.

3. Padažui, sumaišykite sojos padažą, sausą imbierą, obuolių actą ir sezamo aliejų.

4. Į dubenį supilkite padažą, sudėkite svogūnų laiškus ir išmaišykite.

5. Skanaus!
Ingredientai
* Salotoms:
* Kopūstai 600 g
* Didelės morkos 1 vnt
* Svogūnų laiškų 20 g
* Padažui:
* Sojų padažas 2 šaukštai
* Obuolių actas 1 šaukštelis
* Sezamų aliejus 1 šaukštelis
* Džiovinto malto imbiero 1/2 šaukštelio
* Druska pagal skonį
Kol kas įvertinimų nėra
Jūsų įvertinimas:
Siųsti atsiliepimą
Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!
Mindaugas Bružas

Mindaugas Bružas

Redaktorius Turite klausimų ar pastabų? Susisiekite: el. p. redakcija@kaipkada.lt

Susiję Įrašai

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.