Šviežių kopūstų salotos su sezamo padažu receptas

Nepaprastai skanios kopūstų salotos su sezamo padažu! Tinka valgyti vienas arba patiekti prie įvairiausių mėsos patiekalų.

Pagaminsite per:15 min.
Porcijos:4
Paruošimas
1. Kopūstus plonai supjaustykite. Ant tarkos sutarkuokite morką. Smulkiai supjaustykite svogūną. Į dubenį sudėkite morkas ir kopūstus.

2. Įdėkite šiek tiek druskos ir sutrinkite kopūstus rankomis, kol suminkštės.

3. Padažui, sumaišykite sojos padažą, sausą imbierą, obuolių actą ir sezamo aliejų.

4. Į dubenį supilkite padažą, sudėkite svogūnų laiškus ir išmaišykite.

5. Skanaus!
Ingredientai
* Salotoms:
* Kopūstai 600 g
* Didelės morkos 1 vnt
* Svogūnų laiškų 20 g
* Padažui:
* Sojų padažas 2 šaukštai
* Obuolių actas 1 šaukštelis
* Sezamų aliejus 1 šaukštelis
* Džiovinto malto imbiero 1/2 šaukštelio
* Druska pagal skonį
Kol kas įvertinimų nėra
Jūsų įvertinimas:
Siųsti atsiliepimą

Jei radote klaidą, praneškite mums apie tai pažymėdami tekstą ir paspausdami Ctrl+Enter.

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.

Back to top button

Pranešimas apie klaidą

Šis tekstas bus išsiųstas mūsų redaktoriams: