Šviežių kopūstų salotos su sezamo padažu receptas

Nepaprastai skanios kopūstų salotos su sezamo padažu! Tinka valgyti vienas arba patiekti prie įvairiausių mėsos patiekalų.

Pagaminsite per:15 min.
Porcijos:4
Paruošimas
1. Kopūstus plonai supjaustykite. Ant tarkos sutarkuokite morką. Smulkiai supjaustykite svogūną. Į dubenį sudėkite morkas ir kopūstus.

2. Įdėkite šiek tiek druskos ir sutrinkite kopūstus rankomis, kol suminkštės.

3. Padažui, sumaišykite sojos padažą, sausą imbierą, obuolių actą ir sezamo aliejų.

4. Į dubenį supilkite padažą, sudėkite svogūnų laiškus ir išmaišykite.

5. Skanaus!
Ingredientai
Salotoms:
Kopūstai 600 g
Didelės morkos 1 vnt
Svogūnų laiškų 20 g
Padažui:
Sojų padažas 2 šaukštai
Obuolių actas 1 šaukštelis
Sezamų aliejus 1 šaukštelis
Džiovinto malto imbiero 1/2 šaukštelio
Druska pagal skonį
Kol kas įvertinimų nėra
Jūsų įvertinimas:
Siųsti atsiliepimą

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Back to top button