Nepaprastai skanios kopūstų salotos su sezamo padažu! Tinka valgyti vienas arba patiekti prie įvairiausių mėsos patiekalų.
Pagaminsite per: | 15 min. |
Porcijos: | 4 |
Paruošimas
1. Kopūstus plonai supjaustykite. Ant tarkos sutarkuokite morką. Smulkiai supjaustykite svogūną. Į dubenį sudėkite morkas ir kopūstus.
2. Įdėkite šiek tiek druskos ir sutrinkite kopūstus rankomis, kol suminkštės.
3. Padažui, sumaišykite sojos padažą, sausą imbierą, obuolių actą ir sezamo aliejų.
4. Į dubenį supilkite padažą, sudėkite svogūnų laiškus ir išmaišykite.
5. Skanaus!
2. Įdėkite šiek tiek druskos ir sutrinkite kopūstus rankomis, kol suminkštės.
3. Padažui, sumaišykite sojos padažą, sausą imbierą, obuolių actą ir sezamo aliejų.
4. Į dubenį supilkite padažą, sudėkite svogūnų laiškus ir išmaišykite.
5. Skanaus!
Ingredientai
* Salotoms:
* Kopūstai 600 g
* Didelės morkos 1 vnt
* Svogūnų laiškų 20 g
* Padažui:
* Sojų padažas 2 šaukštai
* Obuolių actas 1 šaukštelis
* Sezamų aliejus 1 šaukštelis
* Džiovinto malto imbiero 1/2 šaukštelio
* Druska pagal skonį
* Kopūstai 600 g
* Didelės morkos 1 vnt
* Svogūnų laiškų 20 g
* Padažui:
* Sojų padažas 2 šaukštai
* Obuolių actas 1 šaukštelis
* Sezamų aliejus 1 šaukštelis
* Džiovinto malto imbiero 1/2 šaukštelio
* Druska pagal skonį
Siųsti atsiliepimą