Tikros galios užkandis

Jei manėte, kad riešutų sviesto neįmanoma padaryti skanesnio, išbandykite šią versiją. Tepkite šį sviestą ant duonos, batono ar skrebučių.

Pagaminsite per:10 min.
Porcijos:2
Paruošimas
1. Įkaitinkite aliejų ir moliūgų sėklas didelėje keptuvėje ant vidutinės ugnies, retkarčiais pamaišydami, kol aliejus išsilydys ir moliūgų sėklos tik pradės gelsti, maždaug 3 minutes.

2. Įpilkite sezamo ir chia sėklų. Virkite, nuolat maišant, kol sezamo sėklos taps auksinės spalvos, maždaug 2 minutes.

3. Perkelkite sėklas ir aliejų į didelį dubenį ir supilkite migdolų sviestą, klevų sirupą, druską ir Aleppo stiliaus pipirus.

4. Stipriai išmaišykite iki vientisos masės ir leiskite atvėsti.
Ingredientai
7 šaukštai pirmojo spaudimo kokosų aliejus
½ puodelio žalių moliūgų sėklų
⅓ puodelio žalių sezamo sėklų
3 šaukštai Chia sėklų
1½ puodelio nesaldinto natūralaus migdolų sviesto
1 valgomasis šaukštas gryno klevų sirupo
1 šaukštelis druskos
1 šaukštelis Aleppo stiliaus pipirų (tinka ir paprasti)
Kol kas įvertinimų nėra
Jūsų įvertinimas:
Siųsti atsiliepimą

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Back to top button