Tradicinė itališka picos tešla

Šis picos padas yra lygiai toks pat kaip Italijoje gaminamų picų. Kam važiuoti į Italiją, kai namuose galite pasigaminti šviežiausios picos! Dėmesio, iš tiek tešlos išeina mažiausiai 4 picos! Vidutiniškai - 6 porcijos. Likusią tešlą užsišaldykite ir jos liks kitiems kartams :)

Pagaminsite per:80 min.
Porcijos:4
Paruošimas
1. Sumaišykite miltus su druska ir mielėmis. Įpilkite alyvuogių aliejaus ir vandens.

2. Minkykite tešlą. Ji neturėtų būti per sausa, bet ne per šlapia (minkyti reikia mažiausiai 20-25 minutes). Tešla turi tapti vientisa.

3. Įdėkite tešlą į dubenį ir uždenkite rankšluosčiu, laikykite 1 valandą šiltai.

4. Jeigu iškepsite tik 2 picas, likusią tešlą galite užšaldyti kitam kartui.
Ingredientai
* 1 kg miltų
* 550–600 ml vandens
* 20 g šviežių mielių
* 1 valgomasis šaukštas druskos
* 40 ml alyvuogių aliejaus
Kol kas įvertinimų nėra
Jūsų įvertinimas:
Siųsti atsiliepimą

Jei radote klaidą, praneškite mums apie tai pažymėdami tekstą ir paspausdami Ctrl+Enter.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Back to top button

Pranešimas apie klaidą

Šis tekstas bus išsiųstas mūsų redaktoriams: