Tradicinė itališka picos tešla

Šis picos padas yra lygiai toks pat kaip Italijoje gaminamų picų. Kam važiuoti į Italiją, kai namuose galite pasigaminti šviežiausios picos! Dėmesio, iš tiek tešlos išeina mažiausiai 4 picos! Vidutiniškai - 6 porcijos. Likusią tešlą užsišaldykite ir jos liks kitiems kartams 🙂

Pagaminsite per:80 min.
Porcijos:4
Paruošimas
1. Sumaišykite miltus su druska ir mielėmis. Įpilkite alyvuogių aliejaus ir vandens.

2. Minkykite tešlą. Ji neturėtų būti per sausa, bet ne per šlapia (minkyti reikia mažiausiai 20-25 minutes). Tešla turi tapti vientisa.

3. Įdėkite tešlą į dubenį ir uždenkite rankšluosčiu, laikykite 1 valandą šiltai.

4. Jeigu iškepsite tik 2 picas, likusią tešlą galite užšaldyti kitam kartui.
Ingredientai
* 1 kg miltų
* 550–600 ml vandens
* 20 g šviežių mielių
* 1 valgomasis šaukštas druskos
* 40 ml alyvuogių aliejaus
Kol kas įvertinimų nėra
Jūsų įvertinimas:
Siųsti atsiliepimą
Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Back to top button