Varškės apkepas - tai universalus patiekalas tinkantis tiek pusryčiams, tiek pietums, tiek vakarienei. Šį apkepą mėgsta visi - nuo mažiausių, iki didžiausių.
Pagaminsite per: | 50 min. |
Porcijos: | 4 |
Paruošimas
1. Varškę ištrinti su sviestu.
2. Gautą masę sumaišyti su kiaušinio tryniais, pienu ir manų kruopomis.
3. Baltymus išplakti iki standžių putų (kartu su cukrumi ir vaniliniu cukrumi) ir atsargiai įmaišyti į pasiruoštą masę.
4. Kepti kepimo inde iki 160 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 30 minučių.
5. Galima paskaninti grietine, uogiene ar ledais.
2. Gautą masę sumaišyti su kiaušinio tryniais, pienu ir manų kruopomis.
3. Baltymus išplakti iki standžių putų (kartu su cukrumi ir vaniliniu cukrumi) ir atsargiai įmaišyti į pasiruoštą masę.
4. Kepti kepimo inde iki 160 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 30 minučių.
5. Galima paskaninti grietine, uogiene ar ledais.
Ingredientai
* Varškė, 500 gramų
* Kiaušiniai, 5 vienetai
* Pienas, 200 ml.
* Sviestas, 50 gr.
* Manų kruopos, 3 v. šaukštai
* Cukrus, 2 v. šaukštai
* Vanilinis cukrus, 2 a. šaukšteliai
* Kiaušiniai, 5 vienetai
* Pienas, 200 ml.
* Sviestas, 50 gr.
* Manų kruopos, 3 v. šaukštai
* Cukrus, 2 v. šaukštai
* Vanilinis cukrus, 2 a. šaukšteliai
Siųsti atsiliepimą