Varškės apkepas

0
PASIDALINIMAI
0
PERŽIŪROS
Varškės apkepas - tai universalus patiekalas tinkantis tiek pusryčiams, tiek pietums, tiek vakarienei. Šį apkepą mėgsta visi - nuo mažiausių, iki didžiausių.

Pagaminsite per:50 min.
Porcijos:4
Paruošimas
1. Varškę ištrinti su sviestu.

2. Gautą masę sumaišyti su kiaušinio tryniais, pienu ir manų kruopomis.

3. Baltymus išplakti iki standžių putų (kartu su cukrumi ir vaniliniu cukrumi) ir atsargiai įmaišyti į pasiruoštą masę.

4. Kepti kepimo inde iki 160 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 30 minučių.

5. Galima paskaninti grietine, uogiene ar ledais.
Ingredientai
* Varškė, 500 gramų
* Kiaušiniai, 5 vienetai
* Pienas, 200 ml.
* Sviestas, 50 gr.
* Manų kruopos, 3 v. šaukštai
* Cukrus, 2 v. šaukštai
* Vanilinis cukrus, 2 a. šaukšteliai
Kol kas įvertinimų nėra
Jūsų įvertinimas:
Siųsti atsiliepimą
Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!
Mindaugas Bružas

Mindaugas Bružas

Redaktorius Turite klausimų ar pastabų? Susisiekite: el. p. redakcija@kaipkada.lt

Susiję Įrašai

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.