Vištienos kepenėlių paštetas

Tobulai pagamintas vištienos kepenėlių paštetas, kuris puikiai tiks pusryčiams su šviesia ar tamsia duona.

Pagaminsite per:20 min.
Porcijos:6
Paruošimas
1. Supjaustykite svogūną kubeliais, morką sutarkuokite tarkos pagalba.

2. Kepkite saulėgrąžų aliejuje, kol suminkštės. Supjaustykite kepenėles ir kepkite, kol suminkštės, pagardinkite druska ir pipirais.

3. Atvėsinkite.

4. Sumalkite atvėsusias kepenėles iki vientisos masės. Sumaišykite jas su sviestu dubenėlyje. Perdėkite į gražų indelį su dangteliu.

5. Padėkite į šaldytuvą, bent valandai.
Ingredientai
500 gramų vištienos kepenėlių
100 gramų kambario temp. sviesto
1 didelė morka
1 didelis svogūnas
Aliejaus kepimui
Druska ir pipirai pagal skonį
Kol kas įvertinimų nėra
Jūsų įvertinimas:
Siųsti atsiliepimą

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Back to top button