Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Vištienos krūtinėlė su apelsinų padažu

Vos iš kelių ingredientų paruošiama skani ir aromatinga vištienos krūtinėlė su apelsinų padažu. Rezultatas – restorano lygio mėsos patiekalas, kurį galima patiekti ant šventinio stalo. Ir paruošti užtruks tik 30 minučių!

Pagaminsite per:30 min.
Kategorija:Mėsos patiekalai
Porcijos:4
Paruošimas
1. Vištienos krūtinėlę nuplaukite ir nusausinkite. Tada padalinkite į 2 filė, supjaustykite išilgai centro. Pašalinkite riebalus, kaulus ir kremzles ir gautą filė apvoliokite miltuose. Pakratykite, kad pašalintumėte miltų perteklių.

2. Apelsinus nuplaukite ir nusausinkite, nutarkuokite žievelę ir atidėkite į šalį. Iš minkštimo išspauskite sultis.

3. Keptuvėje ištirpinkite sviestą su aliejumi, sudėkite vištienos filė ir kepkite ant stiprios ugnies po porą minučių iš kiekvienos pusės. Tada apšlakstykite likeriu ir leiskite jam išgaruoti. Tai užtruks apie kelias minutes.

4. Tada sumažinkite ugnį, supilkite apelsinų sultis. Uždenkite dangčiu ir kepkite apie 15-20 minučių, retkarčiais apversdami filė. Pagardinkite druska ir pipirais.

5. Iškepus vištienos krūtinėlę supjaustykite griežinėliais, išdėliokite lėkštėse, pagardinkite virimo metu išsiskyrusiomis sultimis, apibarstykite tarkuota apelsino žievele ir patiekite.
Ingredientai
* Vištienos krūtinėlė 600 g
* Apelsinai 2 vnt.
* Apelsinų likeris 40 ml
* Kvietiniai miltai 40 g
* Sviestas 30 g
* Alyvuogių aliejus 30 ml
* Druska ir malti juodieji pipirai pagal skonį
Kol kas įvertinimų nėra
Jūsų įvertinimas:
Siųsti atsiliepimą
Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Skaitykite panašius straipsnius

Kitas straipsnis

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *