Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Skanios vištienos tyrės sriubos su sūriu gaminimas: labai paprastas receptas

1 min. skaitymo

Tyrelės sriubos populiarios tiek tarp suaugusiųjų, tiek tarp vaikų, o jas paruošti su maišytuvu nėra taip sudėtinga, kaip gali atrodyti. Populiariausia yra moliūgų sriuba. Tačiau galite pasigaminti ne mažiau sveiką ir maistingą vištienos tyrės sriubą su sūriu.

Jums reikės:

  • vištienos krūtinėlės – 500 g;
  • vandens – 2 litrų;
  • morkų – 2 vnt;
  • svogūnų – 2 vnt;
  • bulvių – 4 vnt;
  • minkštas sūris – 200 g;
  • sviestas – 2 šaukštai;
  • grietinėlės (20 %) – 200 g.

Kaip gaminti:

  1. Išvirkite vištienos sultinį. Galite įdėti morkų ir salierų – jie nepakenks. Išimkite mėsą, suplėšykite ją, o sultinį perkoškite.
  2. Svogūnus ir morkas nulupkite, supjaustykite ir sutarkuokite, tada pakepinkite svieste.
  3. Bulves sudėkite virti į sultinį, kol suminkštės.
  4. Galite naudoti lydytą sūrį – jį reikia susmulkinti (lengviau sutrinti šakute į mažus trupinius). Kietąjį sūrį sutarkuokite smulkia tarka.
  5. Į sultinį su bulvėmis sudėkite mėsą ir keptas daržoves, sumalkite trintuvu, supilkite grietinėlę ir sūrį, gerai išmaišykite ir užvirinkite.
  6. Tyrės sriuba paprastai patiekiama su skrebučiais ir papuošiama šviežiomis žolelėmis.

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas / 5. Balsų skaičius:

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Pasidalinkite šiuo straipsniu
Sekti:
Esu KAIPKADA.LT portalo redaktorius, rašantis apie naujienas, įvykius ir praktiškus patarimus. Mano tikslas – suteikti skaitytojams aktualią informaciją. Padedu atrasti naudingas žinias ir pasidalinti svarbiausiais įvykiais, kurie gali turėti įtakos mūsų gyvenimui.
guest
0 Komentarai(ų)
Naujausi
Seniausi Daugiausiai balsavo
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus