Vištienos krūtinėlės kukuliai kreminiame padaže

Vištienos arba kalakutienos kukulius patiekite su mėgstamu garnyru! Puikiai tinka su bulvių koše, turkiškais ryžiais, makaronais.

Pagaminsite per:25 min.
Porcijos:4
Paruošimas
1. Jei malta mėsa paruošta, į ją įmaišykite susmulkintą svogūną ir cukiniją, jei turite filė tada viską sumalkite.

2. Į faršą įmaišykite kiaušinį, 3 šaukštus miltų, druską, pipirus, česnaką ir gerai išmaišykite.

3. Suformuokite mažus kamuoliukus. Kiekvieną panardinkite į ryžių miltus ir kepkite keptuvėje su trupučiu aliejaus, kol pagels.

4. Supilkite keptus mėsos kukulius su grietinėle ir 150-200 g karšto vandens, padažas turėtų visiškai padengti mėsos kukulius.

5. 1 valgomąjį šaukštą ryžių miltų ištirpinkite 2 šaukštuose vandens ir supilkite į padažą. Pagal skonį įberkite prieskonių ir druskos.

6. Troškinkite uždengtą 10 minučių.
Ingredientai
* 500 gramų maltos vištienos krūtinėlės (arba kalakutienos)
* 1 mažo svogūno
* 1 kiaušinio
* 200 gramų cukinijos
* 6 šaukštų ryžių miltų (3 šaukštų maltai mėsai, 1 šaukšto padažui, 2 šaukštai mėsos kukuliams kepti)
* 1 skiltelė česnako
* druskos, pipirų pagal skonį
* 350 ml grietinėlės 20%
* 200 gramų vandens
* prieskonių vištienai
Kol kas įvertinimų nėra
Jūsų įvertinimas:
Siųsti atsiliepimą
Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Back to top button