Vištienos kumpeliai su bulvėmis Kamado kepsninėje

Tai vieno puodo patiekalas. Greita, paprasta ir žinoma labai skanu. Vištienos kumpeliai su traškia oda.

Pagaminsite per:50 min.
Porcijos:6
Paruošimas
1. Vištieną įtrinkite druska, pipirais, prieskoniais, česnakų ir svogūnų milteliais.

2. Įkaitinkite kepsninę ir apkepkite ant grotelių po 5 min. iš abiejų pusių, kol gražiai apskrus.

3. Bulves, morkas, supjaustykite smulkiau. Bulves Sudėkite į puodą ir apvirkite 10-15 min.

4. Į keptuvę sudėkite sviestą, alyvuogių aliejų, apkepkite svogūnus, česnakus ir špinatus, suberkite bulves, morkas, apkepkite ir suberkite miltus, permaišykite.

5. Į kepimo indą sudėkite vištieną, ir apkeptas daržoves. Supilkite sultinį ir grietinėlę.

6. Indą statykite ant grotelių ir troškinkite 25 min. 180C.
Ingredientai
6 vištienos ketvirčiai
Druska ir pipirai (pagal skonį)
Česnakų milteliai (pagal skonį)
Svogūnų milteliai (pagal skonį)
Muskato r.
Prieskonių paukštienai
4 šaukštai sviesto
2 šaukštai alyvuogių aliejaus
2 svogūnai
3 morkos
15 mažų bulvių
3 saujelės špinatų
6 skiltelės česnako
1/4 puodelio miltų
2 puodeliai vištienos sultinio
1 puodelis grietinėlės
Kelios šakelės čiobrelio
Kol kas įvertinimų nėra
Jūsų įvertinimas:
Siųsti atsiliepimą

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Back to top button