Šios salotos puikiai tiks vakarienei ar net priešpiečiams. Obuolius naudokite rūgščius, sultingus ir kietus.
Pagaminsite per: | 15 min. |
Kategorija: | Salotos |
Porcijos: | 2 |
Paruošimas
1. Vištieną, avokadą, obuolį ir sūrį supjaustyti kubeliais, kopūstą susmulkinti ir viską sukrauti krūvon.
2. Sudėti majonezą, citrinos sultis, garstyčias, druską ir išmaišyti. Tiesą sakant, padažo visiškai neverta maišyti kokiam atskiram inde.
3. Štai ir viskas!
2. Sudėti majonezą, citrinos sultis, garstyčias, druską ir išmaišyti. Tiesą sakant, padažo visiškai neverta maišyti kokiam atskiram inde.
3. Štai ir viskas!
Ingredientai
* 250g keptos arba virtos vištienos*
* 1 prinokęs avokadas
* 1 didesnis rūgštus obuolys
* 200g Pekino kopūsto
* 70-100g kietesnio sūrio
* Padažui:
* 4 š. majonezo (ar jogurto, jei dietos rėžimas)
* 0,5 citrinos sulčių
* 1 a.š. garstyčių (geriausia grūdėtų)
* Druskos
* 1 prinokęs avokadas
* 1 didesnis rūgštus obuolys
* 200g Pekino kopūsto
* 70-100g kietesnio sūrio
* Padažui:
* 4 š. majonezo (ar jogurto, jei dietos rėžimas)
* 0,5 citrinos sulčių
* 1 a.š. garstyčių (geriausia grūdėtų)
* Druskos
Siųsti atsiliepimą