Puikios konservuotos vyšnios žiemai! Suvalgę konservuotas uogas, sirupą atskieskite vandeniu ir gausite be galo skanų kompotą, lygiai tokį patį kaip pas mamą!
Pagaminsite per: | 30 min. |
Porcijos: | 1 |
Paruošimas
1. Į vandenį suberkite cukrų, uždėkite ant ugnies puodą ir užvirinkite.
2. Iš vyšnių išimkite kauliukus. Vyšnias sudėkite į stiklainius.
3. Stiklainius su vyšniomis užpilkite verdančiu sirupu, užsukite dangtelius ir leiskite pastovėti 5 minutes.
4. Užpildykite stiklainius iki pat viršaus. Užsukite sterilizuotus dangčius ir apverskite stiklainius.
5. Atvėsinkite ir padėkite į sausą ir tamsią vietą.
2. Iš vyšnių išimkite kauliukus. Vyšnias sudėkite į stiklainius.
3. Stiklainius su vyšniomis užpilkite verdančiu sirupu, užsukite dangtelius ir leiskite pastovėti 5 minutes.
4. Užpildykite stiklainius iki pat viršaus. Užsukite sterilizuotus dangčius ir apverskite stiklainius.
5. Atvėsinkite ir padėkite į sausą ir tamsią vietą.
Ingredientai
* Šviežių arba šaldytų vyšnių 600 g
* Cukraus 300 g
* Vandens 300 ml
* Cukraus 300 g
* Vandens 300 ml
Siųsti atsiliepimą