Žaliųjų žirnelių padažas

Labai lengvas, bet nepaprastai skanus konservuotų žirnelių padažas, kuris tiks prie žuvies ir įvairios mėsos patiekalų.

Pagaminsite per:10 min.
Porcijos:1
Paruošimas
1. Į indą ar dubenėlį supilkite be skysčio konservuotus žirnelius, įpilkite grietinėlės ir pagal skonį įdėkite druskos bei pipirų.

2. Viską sutrinkite elektriniu trintuvu. Turi gautis pakankamai tiršta tyrė. Svarbu nepadauginkite grietinėlės.
Ingredientai
konservuotų žaliųjų žirnelių 300 g.
grietinėlės 150 g.
druskos pagal skonį
maltų juodųjų pipirų pagal skonį
Kol kas įvertinimų nėra
Jūsų įvertinimas:
Siųsti atsiliepimą

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Back to top button