Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Kepta žuvis neprilips prie keptuvės ir nesubyrės – maža gudrybė

1 min. skaitymo

Beveik visi mėgsta keptą žuvį, tačiau ne visi mėgsta gaminti kepti. Atrodo, kad tai padaryti nesunku, deja, dažnai kepant žuvies gabaliukai prilimpa prie keptuvės dugno, o kai juos apverčiate, jie subyra. Vietoj gabalėlio gaunasi „košė“.

Papasakosime jums apie paprastą kulinarinę gudrybę, kuri neleis žuviai prilipti prie keptuvės, o gabalėlis išlaikys vientisumą ir formą.

Gudrybė labai paprasta: ją sudaro iš anksto pasūdytas žuvies gabalas.

Tai reikėtų padaryti likus 15 minučių iki žuvies dėjimo į įkaitintą keptuvę.

Iš anksto pasūdę žuvies gabalėlius užtikrinsite, kad jie neprilips prie keptuvės dugno ir išlaikys vientisumą.

Dėl šios kulinarinės gudrybės žuvies gabaliukai ne tik išliks nepažeisti, bet ir džiugins gardžia rausva plutele, kuri burnoje neįtikėtinai traškės.

Taip paruošta žuvis savo skoniu, traškumu ir apetitą keliančia išvaizda pradžiugins net išrankiausius gurmanus.

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas / 5. Balsų skaičius:

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Pasidalinkite šiuo straipsniu
Sekti:
Esu KAIPKADA.LT portalo redaktorius, rašantis apie naujienas, įvykius ir praktiškus patarimus. Mano tikslas – suteikti skaitytojams aktualią informaciją. Padedu atrasti naudingas žinias ir pasidalinti svarbiausiais įvykiais, kurie gali turėti įtakos mūsų gyvenimui.
guest
0 Komentarai(ų)
Naujausi
Seniausi Daugiausiai balsavo
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus