Žuvis su rozmarinais ir citrina

Kvapnus ir skanus receptas - žuvis su rozmarinais ir citrina. Nustebinsite kiekvieną, kuris paragaus šio upėtakio arba lašišos.

Pagaminsite per:35 min.
Porcijos:2
Paruošimas
1. Pašalinkite visus lapus nuo rozmarino šakų, dėkite į trintuvę. Išspauskite pusę citrinos, bei patarkuokite citrinos žievės ant smulkios tarkos. Įpilkite 2 šaukštus alyvuogių aliejaus, įdėkite druskos ir pipirų. Mišinį gerai įtrinkite.

2. Žuvį supjaustykite nedideliais gabalais, marinatą sutrinkite virš žuvies. Palikite 10-15 minučių.

3. Žuvį galima kepti ant grotelių, orkaitėje (220 laipsnių) arba keptuvėje.

4. Kepimas neturi būti ilgas (daugiausiai 10-15 min).

5. Patiekite su padažu arba be jo.
Ingredientai
* 300 g lašišos (tinka ir upėtakis)
* 5–6 stambios šviežio rozmarino šakos
* 1 vidutinio dydžio citrina
* 0,5 šaukštelio druskos
* 0,5 šaukštelio maltų pipirų
* 2 šaukštai alyvuogių aliejaus
Kol kas įvertinimų nėra
Jūsų įvertinimas:
Siųsti atsiliepimą
Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Back to top button