Žuvis su rozmarinais ir citrina

Kvapnus ir skanus receptas - žuvis su rozmarinais ir citrina. Nustebinsite kiekvieną, kuris paragaus šio upėtakio arba lašišos.

Pagaminsite per:35 min.
Porcijos:2
Paruošimas
1. Pašalinkite visus lapus nuo rozmarino šakų, dėkite į trintuvę. Išspauskite pusę citrinos, bei patarkuokite citrinos žievės ant smulkios tarkos. Įpilkite 2 šaukštus alyvuogių aliejaus, įdėkite druskos ir pipirų. Mišinį gerai įtrinkite.

2. Žuvį supjaustykite nedideliais gabalais, marinatą sutrinkite virš žuvies. Palikite 10-15 minučių.

3. Žuvį galima kepti ant grotelių, orkaitėje (220 laipsnių) arba keptuvėje.

4. Kepimas neturi būti ilgas (daugiausiai 10-15 min).

5. Patiekite su padažu arba be jo.
Ingredientai
300 g lašišos (tinka ir upėtakis)
5–6 stambios šviežio rozmarino šakos
1 vidutinio dydžio citrina
0,5 šaukštelio druskos
0,5 šaukštelio maltų pipirų
2 šaukštai alyvuogių aliejaus
Kol kas įvertinimų nėra
Jūsų įvertinimas:
Siųsti atsiliepimą

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Back to top button