Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Artėjant šventėms: Kaip padaryti biskvitą labai minkštą? Paprastas konditerių triukas

1 min. skaitymo

Jei pyragaičiai ar tortas pasirodo labai sausas, problemą išspręsti padės vienas paprastas konditerių triukas. Kartais problema nėra susijusi su neteisingomis proporcijomis. Kaltas gali būti biskvito kepimo procesas.

Biskvito kepimas

Konditeriai tortui skiria ne mažai laiko. Kad biskvitas iškeptų minkštas ir purus, patyrę konditeriai pataria daryti taip:

  • Kiekvienas biskvitas atvėsinamas, o kai jis tampa šiltas, tada suvyniojamas į maistinę plėvelę.
  • Reikia palaukti tik 15 minučių.
  • Maistinėje plėvelėje biskvitas ilgai išlaikys minkštumą ir švelnumą. Šis triukas veikia su bet kokia tešla, kai reikia išlaikyti drėgnumą.

Įvertinkite šį straipsnį:

😡  
😕  
😐  
🙂  
😍  

Kraunami duomenys...

Pasidalinkite šiuo straipsniu
Sekti:
Esu KAIPKADA.LT portalo redaktorius, rašantis apie naujienas, įvykius ir praktiškus patarimus. Mano tikslas – suteikti skaitytojams aktualią informaciją. Padedu atrasti naudingas žinias ir pasidalinti svarbiausiais įvykiais, kurie gali turėti įtakos mūsų gyvenimui.
guest
0 Komentarai(ų)
Naujausi
Seniausi Daugiausiai balsavo
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus