Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Kaip greitai atitirpinti žuvį: 2 būdai

1 min. skaitymo

Žuvį atitirpinti galima įvairiais būdais, tačiau ne visi jie yra tikrai veiksmingi ar sveiki. Verta prisiminti, kad netinkamas žuvies atitirpinimas gali sukelti apsinuodijimą maistu. Todėl verta žinoti, kaip tai padaryti teisingai.

ŽUVIES ATITIRPINIMO BŪDAI

Norint išvengti apsinuodijimo maistu, žuvį reikia atitirpinti prieš pat kepimą. Žuvies mėsa yra labai gležna, todėl jos negalima dėti į šiltą vandenį. Tai sugadins visą patiekalą. Ką daryti šioje situacijoje?

Čia yra du variantai. Jei reikia greitai atšildyti žuvį, tai reikia padaryti šaltame vandenyje. Jums tereikia užpildyti dubenį šaltu vandeniu iš čiaupo ir įdėti žuvį.  Geriausia dubenį įdėti į kriauklę, o vandens maišytuvą palikti įjungtą, kad šviežias šaltas vanduo nuolat pripildytų indą.

Antrasis būdas yra labai geras, jei turite pakankamai laiko. Žuvį reikia perkelti iš šaldiklio į šaldytuvą. Taigi po kelių valandų ji atšyla, o žema temperatūra neleidžia daugintis bakterijoms.

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas / 5. Balsų skaičius:

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Pasidalinkite šiuo straipsniu
Sekti:
Esu KAIPKADA.LT portalo redaktorius, rašantis apie naujienas, įvykius ir praktiškus patarimus. Mano tikslas – suteikti skaitytojams aktualią informaciją. Padedu atrasti naudingas žinias ir pasidalinti svarbiausiais įvykiais, kurie gali turėti įtakos mūsų gyvenimui.
guest
0 Komentarai(ų)
Naujausi
Seniausi Daugiausiai balsavo
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus