Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas
Pradžia Straipsniai Atsakymai į klausimą "Kaip...?" Kaip vos per 10 minučių sunokinti avokadą?
Atsakymai į klausimą "Kaip...?"Maistas / Gėrimai

Kaip vos per 10 minučių sunokinti avokadą?

Greitas avokado sunokinimas
Dalintis

Avokadai yra sveikas ir universalus maistas. Štai keletas greitų būdų, kaip sunokti avokadus. Visų pirmą avokadus geriausia nokinti namuose. Patikimiausias būdas – nusipirkti kietų avokadų ir sunokinti juos, pasitelkus tam tikras gudrybes.

Lėtesnis avokado nokinimas:

Įdėkite avokadą į popierinį maišelį su kokiu nors vaisiumi, kuris spartins nokimo procesą. Greičiausias būdas sunokinti avokadą – įdėti jį į popierinį maišelį su kitu vaisiumi, kuris išskirs etileno dujų, ir užrišti maišelį. Puikiai tiks obuoliai, bananai, bet yra ir kitų vaisių, kurie išskiria etileno dujų. Galite sudėti avokadus kartu su abrikosais, nektarinais, slyvomis, kriaušėmis, mangais, papajomis, melionais.

Ypač greitas avokado nokinimas – vos per 10 minučių:

Jis veiksmingas, jei viską atliksite teisingai. Ką daryti:

  1. įkaitinkite orkaitę iki 90 laipsnių,
  2. susukite avokadą į foliją ir padėkite ant kepimo skardos,
  3. pakaitinkite 10 minučių.

Štai, viskas – avokadas bus sunokęs.

Kaip patikrinti ar avokadas jau sunokęs?

Geriausias būdas patikrinti, ar avokadas sunokęs – paspausti nykščiu. Turite jausti jo minkštimą.

Įvertinkite šį straipsnį:

😡  
😕  
😐  
🙂  
😍  

Kraunami duomenys...

Autorius
Mindaugas Bružas

Esu KAIPKADA.LT portalo redaktorius, rašantis apie naujienas, įvykius ir praktiškus patarimus. Mano tikslas – suteikti skaitytojams aktualią informaciją. Padedu atrasti naudingas žinias ir pasidalinti svarbiausiais įvykiais, kurie gali turėti įtakos mūsų gyvenimui.

Parašyti komentarą

guest
0 Komentarai(ų)
Naujausi
Seniausi Daugiausiai balsavo
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
Panašūs straipsniai
Arbūzas suvyniotas į plėvelę

Kaip išsirinkti sultingą ir saldų arbūzą? Šių 5 ženklų pardavėjai jums niekada neatskleis

Vasaros karštis. Milžiniška krūva žalių, dryžuotų arbūzų turguje ar prekybos centre. Jūs...

Dūmai iš šašlykinės

Kodėl kepdamas šašlykus ant žarijų beriu druską: dalinuosi naudingu patarimu

Paruošti skanų, sultingą ir tolygiai iškeptą šašlyką ant žarijų – tai visas...

Tokia mėsa ne kiekvienam

Prabangos viršūnė: kilogramas šios jautienos kainuoja 500 eurų – atskleidžiame, kodėl ji ne kiekvienam

Jautiena yra puikus aukštos kokybės baltymų, geležies ir B grupės vitaminų šaltinis....

Nuostabus burokėlis

Mano močiutės paslaptis: kodėl ji niekada nevirdavo burokėlių ir kaip paruošdavo skaniausius, kokius esu valgęs

Prisimenu, kaip vaikystėje sukiodavausi virtuvėje pas močiutę – mažoje, bet visada kvepiančioje...