Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

3 iš kartos į kartą perduodamos kulinarinės klaidos

1 min. skaitymo

Paprastai gebėjimą gaminti maistą mums perduoda mamos ir močiutės, o mes vadovaujamės jų patarimais nesusimąstydami, kad kai kurie iš jų gali būti pasenę.

Nuplaukite daržoves

Daržoves ir vaisius reikėtų ne tik kelias sekundes palaikyti po tekančiu vandeniu, bet ir aktyviai trinti rankomis po vandeniu, kad pašalintumėte nešvarumus ir mikrobus. Taip pat galite jas pamirkyti vandenyje su soda, kad neutralizuotumėte kenksmingas bakterijas.

Džiovintų vaisių nemirkykite vandenyje

Jei norite džiovintus vaisius naudoti salotoms ar kepiniams, pamirkykite juos karštame vandenyje 15 minučių. Taip jie taps minkštesni ir sustiprins savo skonį. Tai ypač svarbu konditerijoje, nes džiovinti vaisiai gali sugerti drėgmę ir sutrikdyti recepto proporcijas.

Iš anksto sudėkite česnaką į keptuvę

Jei į keptuvę vienu metu dėsite česnaką ir svogūną, česnakas tiesiog sudegs daug greičiau, o svogūnas tik pradės kepti. Kad jie pasiektų tokį patį skrudinimo laipsnį, supjaustykite česnaką dideliais gabalėliais.

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas / 5. Balsų skaičius:

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Pasidalinkite šiuo straipsniu
Sekti:
Esu KAIPKADA.LT portalo redaktorius, rašantis apie naujienas, įvykius ir praktiškus patarimus. Mano tikslas – suteikti skaitytojams aktualią informaciją. Padedu atrasti naudingas žinias ir pasidalinti svarbiausiais įvykiais, kurie gali turėti įtakos mūsų gyvenimui.
guest
0 Komentarai(ų)
Naujausi
Seniausi Daugiausiai balsavo
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus