Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Ar galite kepti blynus naudojant augalinį pieną? Pavyzdžiui kokosų, sojų ar migdolų

1 min. skaitymo

Patirties turintys kulinarai žino, kad pienas, kefyras ir grietinėlė turi didelę įtaką paruoštų blynų skoniui ir tekstūrai. Veganai arba tie kurie netoleruoja laktozės dažnai ieško alternatyvų.

Pasirodo tikrai galima naudoti alternatyvas, tačiau kiekvieno augalinio pieno pasirinkimas turės tiesioginės įtakos blynų skoniui bei tekstūrai. Pavyzdžiui, migdolų pienas tinka ploniems blynams su lengvu riešutų skoniu. Tirštiems, riebiems ir storiems blynams jis netiks dėl savo natūralaus lengvumo. Tokiam rezultatui pasiekti geriau naudoti sojų pieną: jis yra malonios kreminės konsistencijos.

Avižų pienas yra bene saldžiausias ir švelniausias. Iš jo kepami minkšti blyneliai, kurie tirpsta burnoje. Kokosų pienas kepiniams suteikia lengvo tropinio skonio.

Augalinis pienas nėra toks saldus kaip karvės pienas. Todėl turėkite omenyje, kad dėl nedidelio cukraus kiekio blynai su augaliniu pienu bus ne tokie rudi ir auksiniai.

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas / 5. Balsų skaičius:

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Pasidalinkite šiuo straipsniu
Sekti:
Esu KAIPKADA.LT portalo redaktorius, rašantis apie naujienas, įvykius ir praktiškus patarimus. Mano tikslas – suteikti skaitytojams aktualią informaciją. Padedu atrasti naudingas žinias ir pasidalinti svarbiausiais įvykiais, kurie gali turėti įtakos mūsų gyvenimui.
guest
0 Komentarai(ų)
Naujausi
Seniausi Daugiausiai balsavo
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus