Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas
Pradžia Straipsniai Maistas / Gėrimai Be malūnėlio ir trintuvo: štai kaip sumalti pipirų grūdelius vos per minutę
Maistas / GėrimaiPatarimai

Be malūnėlio ir trintuvo: štai kaip sumalti pipirų grūdelius vos per minutę

Pipirų grūdeliai
Dalintis

Jeigu perkate maltus pipirus, tikriausiai pastebėjote, kad jų skonis ir aromatas gerokai prastesnis nei šviežiai maltų pipirų, kurie sumalami, pavyzdžiui, rankiniu malūnėliu. Kadangi pipirų kvapas greitai išgaruoja, geriau kiekvieną kartą ruošti naują maltų pipirų partiją.

Jei neturite rankinio malūnėlio, galite naudoti šį metodą:

  • Šiam metodui reikia paimti pipirų grūdelių, servetėlę arba popierinį rankšluostį, medinį grūstuvą arba virtuvinį plaktuką.
  • Ant servetėlės užpilkite šiek tiek žirnelių (10 vienetų). Dabar sulenkite servetėlę į 2 dalis (pipirai turi likti servetėlės viduje), tada plaktuku šiek tiek suplakite servetėlę. Taip pipirai bus sutraiškyti.

Yra ir kitas būdas – elektrinis kavos malūnėlis.

Šis būdas yra daug geresnis. Sumalti kavos malūnėliu pipirai yra aromatingi ir smulkiai sumalti.

  • Metodas labai paprastas: pipirų grūdelius sudėkite į kavos malūnėlį, malkite vieną minutę.

Dabar tereikia juos sudėti į nedidelį stiklinį indelį ir uždaryti dangteliu.

Įvertinkite šį straipsnį:

😡 0
😕 0
😐 0
🙂 0
😍 0

Dabartinis įvertinimas: Nėra (Iš 0 balsų)

Autorius
Mindaugas Bružas

Esu KAIPKADA.LT portalo redaktorius, rašantis apie naujienas, įvykius ir praktiškus patarimus. Mano tikslas – suteikti skaitytojams aktualią informaciją. Padedu atrasti naudingas žinias ir pasidalinti svarbiausiais įvykiais, kurie gali turėti įtakos mūsų gyvenimui.

Parašyti komentarą

guest
0 Komentarai(ų)
Naujausi
Seniausi Daugiausiai balsavo
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
Panašūs straipsniai
Zylės tupinčios ant tvoros

Nekaltas paukštelis ar tylus jūsų tvoros naikintojas? Kodėl būtina plauti metalines tvoras

Metalinė tvora – ilgaamžis ir praktiškas pasirinkimas, tačiau ji turi vieną silpnybę,...

Dūmai iš šašlykinės

Kodėl kepdamas šašlykus ant žarijų beriu druską: dalinuosi naudingu patarimu

Paruošti skanų, sultingą ir tolygiai iškeptą šašlyką ant žarijų – tai visas...

Tokia mėsa ne kiekvienam

Prabangos viršūnė: kilogramas šios jautienos kainuoja 500 eurų – atskleidžiame, kodėl ji ne kiekvienam

Jautiena yra puikus aukštos kokybės baltymų, geležies ir B grupės vitaminų šaltinis....

Kepsninės anglys

Kaip greitai uždegti grilį: paprastas būdas su servetėlėmis ir aliejumi

Vasaros vakarai kieme, draugų susibūrimai ir šeimos šventės neįsivaizduojamos be kvapnių patiekalų...