Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Druska, degtukai ir kitos paslaptys, padedančios pjaustyti svogūnus be ašarų

Mindaugas Bružas
Esu KAIPKADA.LT portalo redaktorius, rašantis apie naujienas, įvykius ir praktiškus patarimus. Mano tikslas – suteikti skaitytojams aktualią informaciją. Padedu atrasti naudingas žinias ir pasidalinti svarbiausiais įvykiais,...
1 min. skaitymo

Šie veiksmingi būdai palengvins maisto gaminimą. Virtuvės šefai papasakojo apie būdus, kaip pjaustant svogūnus išvengti ašarų. Ši problema kelia nerimą daugeliui, tačiau ją galima neutralizuoti pasitelkus improvizuotas priemones.

Pirmasis, paprasčiausias būdas – jau nuluptus svogūnus greitai nuplauti šaltu vandeniu ir tik tada pjaustyti.

Antrasis būdas – nulupti svogūną ir tada įdėti jį į šaldiklį. Tam užteks penkių minučių.

Trečiasis būdas – ant pjaustymo lentos pabarstyti ploną sluoksnį druskos. Ji neutralizuoja medžiagas, dėl kurių susidaro ašaros.

Ketvirtas ir originaliausias būdas – prieš pjaustant į burną įsidėti porą degtukų. Juose yra sieros, kuri padės neverkti pjaustant svogūnus.

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas / 5. Balsų skaičius:

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Pasidalinkite šiuo straipsniu
guest
0 Komentarai(ų)
Naujausi
Seniausi Daugiausiai balsavo
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus