Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Gazuotas vanduo faršui: kokie kotletai gausis?

1 min. skaitymo

Į maltą mėsą įpilti putojančio vandens – paprastas būdas pagerinti patiekalą. Dėl „putojančio“ skysčio kotletai tampa puresni ir skanesni. Be to, patiekalas įgauna puikią tekstūrą, kuri patenkins net išrankiausią gurmaną.

Kaip į maltą mėsą įpilti gėrimo?

Reikia laikytis tam tikro ingredientų santykio: į kilogramą maltos mėsos reikia įpilti 100-150 mililitrų gazuoto gėrimo. Žinoma, reikėtų naudoti ne saldų gėrimą, o gazuotą mineralinį vandenį.

Įpylus skystojo komponento, kotletų pagrindą reikia gerai išmaišyti. Baigę procedūrą, sudėkite maltą mėsą į plastikinį maišelį ir kelias valandas palikite šaldytuve.

Tada į pagrindą įdėkite smulkintą svogūną. Gautą masę reikia pasūdyti. Be to, tikslinga įdėti mėgstamų prieskonių.

Po to suformuokite kotletus ir kepkite įprastai.

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas / 5. Balsų skaičius:

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Pasidalinkite šiuo straipsniu
Sekti:
Esu KAIPKADA.LT portalo redaktorius, rašantis apie naujienas, įvykius ir praktiškus patarimus. Mano tikslas – suteikti skaitytojams aktualią informaciją. Padedu atrasti naudingas žinias ir pasidalinti svarbiausiais įvykiais, kurie gali turėti įtakos mūsų gyvenimui.
guest
2 Komentarai(ų)
Naujausi
Seniausi Daugiausiai balsavo
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
Algis
Algis
prieš 1 metus

Ir taip vandenį pila