Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas
Pradžia Straipsniai Maistas / Gėrimai Geriausi vaikystės saldumynai: ruošiame bandeles su uogienės įdaru
Maistas / Gėrimai

Geriausi vaikystės saldumynai: ruošiame bandeles su uogienės įdaru

Skanios bandelės su uogiene
Dalintis

Paruoškite skanias ir saldžias bandeles su uogiene. Bandelėms bus reikalingi tik patys paprasčiausi ingredientai. Įdaras gali būti visiškai kitoks, pagal jūsų skonį.

Laikas : 2 valandos 30 minučių
Porcijos : 10

Ingredientai tešlai:

  • 100 mililitrų šilto pieno;
  • 70 gramų cukraus;
  • vanilė;
  • 7 gramai sausų mielių;
  • 2 kiaušiniai;
  • 200 gramų ištirpinto sviesto;
  • 500-550 gramų miltų.

Įdaras:

  • tiršta uogienė arba marmeladas;
  • aguonos;
  • cukrus ir cinamonas;
  • 1 kiaušinis tepimui.

Bandelės su uogienės įdaru

Paruošimas:

  1. Visus ingredientus skirtus tešlai sumaišykite ir užminkykite tešlą. Ji turi būti lygi ir nelipti prie rankų. Palikite tešlą kilti 1,5-2 valandas.
  2. Padalinkite tešlą į 6 lygias dalis. Iš kiekvieno suformuokite rutulį ir ant miltais pabarstyto paviršiaus susukite į didelį ploną apskritimą. Padalinkite apskritimą į 16 lygių dalių, ant kiekvienos uždėkite po truputį įdaro ir suvyniokite bandeles.
  3. Suformuotas bandeles dėkite ant kepimo popieriaus ir palikite pakilti 30 min. Prieš kepdami aptepkite kiaušiniu ir pabarstykite cukrumi.
  4. Bandeles kepkite 190 laipsnių temperatūroje 13-15 minučių.

Įvertinkite šį straipsnį:

😡  
😕  
😐  
🙂  
😍  

Kraunami duomenys...

Autorius
Mindaugas Bružas

Esu KAIPKADA.LT portalo redaktorius, rašantis apie naujienas, įvykius ir praktiškus patarimus. Mano tikslas – suteikti skaitytojams aktualią informaciją. Padedu atrasti naudingas žinias ir pasidalinti svarbiausiais įvykiais, kurie gali turėti įtakos mūsų gyvenimui.

Parašyti komentarą

guest
0 Komentarai(ų)
Naujausi
Seniausi Daugiausiai balsavo
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
Panašūs straipsniai
Tai gali sugadinti šašlyką

Visą gyvenimą šašlyką marinavote neteisingai: štai kodėl jis gaunasi kietas kaip padas

Kodėl taip dažnai vietoje sultingų ir aromatingų mėsos gabalėlių gauname sausą, kietą...

Arbūzas suvyniotas į plėvelę

Kaip išsirinkti sultingą ir saldų arbūzą? Šių 5 ženklų pardavėjai jums niekada neatskleis

Vasaros karštis. Milžiniška krūva žalių, dryžuotų arbūzų turguje ar prekybos centre. Jūs...

Dūmai iš šašlykinės

Kodėl kepdamas šašlykus ant žarijų beriu druską: dalinuosi naudingu patarimu

Paruošti skanų, sultingą ir tolygiai iškeptą šašlyką ant žarijų – tai visas...

Tokia mėsa ne kiekvienam

Prabangos viršūnė: kilogramas šios jautienos kainuoja 500 eurų – atskleidžiame, kodėl ji ne kiekvienam

Jautiena yra puikus aukštos kokybės baltymų, geležies ir B grupės vitaminų šaltinis....