Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Grikiai bus dvigubai skanesni. Virkite juos tik tokiu būdu – nesigailėsite

1 min. skaitymo

Tikrai gausite aromatingus ir skanius grikius. Svarbiausia – laikytis šių taisyklių.

Pirmiausia kruopas nuplaukite šaltu vandeniu. Prieš verdant grikius reikia gerai juos apkepti – 3-5 minutes ant sausos keptuvės be aliejaus. Skonio skirtumas bus didžiulis.

Užpilkite kruopas verdančiu vandeniu, klasikinis santykis yra 1 dalis grikių ir 2 dalys vandens.

Iš karto įberkite druskos ir įdėkite sviesto. Užvirinkite ant vidutinės ugnies, o tada sumažinkite ją iki minimalios. Virkite po dangčiu 10-15 minučių nemaišydami.

Išjungę kaitrą, leiskite puodui pastovėti dar 10 minučių.

Jei norite, virimo metu į grikius galite įdėti lauro lapą, česnako skiltelę arba grybų.

Šaltinis: Sports.kz

 

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas / 5. Balsų skaičius:

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Pasidalinkite šiuo straipsniu
Sekti:
Esu KAIPKADA.LT portalo redaktorius, rašantis apie naujienas, įvykius ir praktiškus patarimus. Mano tikslas – suteikti skaitytojams aktualią informaciją. Padedu atrasti naudingas žinias ir pasidalinti svarbiausiais įvykiais, kurie gali turėti įtakos mūsų gyvenimui.
guest
0 Komentarai(ų)
Naujausi
Seniausi Daugiausiai balsavo
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus