Jei geriate kavą, šis pranešimas skirtas ne jums. Tačiau jei esate arbatos gerbėjas, tuomet skaitykite, kaip gauti maksimalų malonumą iš arbatos su citrina.
Pirma, arbatai virti reikia naudoti švarų ir šviežią vandenį. Jį užviriname, bet neužverdame. Užpylę arbatą karštu vandeniu ir leiskite pastovėti 3-5 minutes.
Antra, iš karto nedėkite citrinos. Aukšta temperatūra sunaikina citrinoje esantį vitaminą C. Leiskite arbatai šiek tiek atvėsti. Optimali temperatūra yra apie 60-70 laipsnių.
Trečia, pageidautina naudoti šviežią citriną.
Ketvirta, po citrinos nebūtina iš karto dėti cukraus. Citrinos rūgštis gali sąveikauti su cukrumi, suteikdama arbatai nemalonų skonį. Palaukite šiek tiek, kol arbata šiek tiek atvės, ir tik tada pagal skonį įberkite cukraus. O dar geriau jei cukraus nevartosite.
Šaltinis: Sports.kz
Parašyti komentarą