Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Ką dėti į puodą su koldūnais, kad jie būtų skanesni: naudingi patarimai

1 min. skaitymo

Patyrę virtuvės šefai turi daugybę paslapčių, kurios padeda lengvai ir greitai pagaminti maistą, o rezultatas būna puikus. Šiandien pasidalysime viena gudrybe.

 

Verdant koldūnus, įdėkite sviesto. Dėl jo koldūnai taps minkštesni ir aišku, skanesni. Todėl net jei gaminate parduotuvėje pirktus koldūnus, dėl šios gudrybės jų skonis bus malonesnis.

Kokia yra sviesto nauda?

  • Jis sumažina putojimą: Nereikia nuolatos šalinti putų kiaurasamčiu – taip sutaupoma laiko ir nervų.
  • Apsaugo nuo sulipimo: Koldūnai išvirs tolygiai.
  • Suteiks kreminį skonį: Jūsų patiekalas bus ne tik skanus, bet ir kvapnus.

Sviesto panaudojimas:

  • Į puodą su verdančiu vandeniu įdėkite 1-2 šaukštus sviesto.
  • Sudėkite koldūnus ir virkite pagal ant pakuotės pateiktus nurodymus.

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas / 5. Balsų skaičius:

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Pasidalinkite šiuo straipsniu
Sekti:
Esu KAIPKADA.LT portalo redaktorius, rašantis apie naujienas, įvykius ir praktiškus patarimus. Mano tikslas – suteikti skaitytojams aktualią informaciją. Padedu atrasti naudingas žinias ir pasidalinti svarbiausiais įvykiais, kurie gali turėti įtakos mūsų gyvenimui.
guest
0 Komentarai(ų)
Naujausi
Seniausi Daugiausiai balsavo
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus