Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas
Pradžia Straipsniai Maistas / Gėrimai Kaip greitai marinuoti svogūnus: puikus priedas prie mėsos ir salotų
Maistas / Gėrimai

Kaip greitai marinuoti svogūnus: puikus priedas prie mėsos ir salotų

Marinuotų svogūnų receptas
Dalintis

Svogūnai yra daržovė, turinti specifinį kvapą ir skonį. Todėl kai kurie žmonės mieliau jos nededa į savo patiekalus. Tačiau svogūno skonį galima sušvelninti marinatu. Šis užkandis bus puiki stalo puošmena ir jo galima drąsiai dėti į įvairius patiekalus. Marinuotų svogūnų gamybos procesas labai paprastas.

Paprastas ir greitas marinuotų svogūnų receptas

Reikės:

  • 4 svogūnai:
  • cukraus – 50 g
  • druskos – 1/2 šaukštelio;
  • juodųjų pipirų grūdelių – 5 vnt;
  • vandens – 200 ml;
  • stalo acto 9 proc. – 60 ml.

Gaminimas:

  1. Supjaustykite svogūną plonais žiedais ir sudėkite į indą. Į jį įberkite pipirų.
  2. Tada vandenyje ištirpinkite cukrų ir druską, užvirinkite ir supilkite actą. Užpilkite svogūnus karštu marinatu ir sandariai uždarykite dangtį.
  3. Svogūnai turi marinuotis apie valandą, o šaldytuve juos galima laikyti ne ilgiau kaip dvi savaites.

Įvertinkite šį straipsnį:

😡  
😕  
😐  
🙂  
😍  

Kraunami duomenys...

Autorius
Mindaugas Bružas

Esu KAIPKADA.LT portalo redaktorius, rašantis apie naujienas, įvykius ir praktiškus patarimus. Mano tikslas – suteikti skaitytojams aktualią informaciją. Padedu atrasti naudingas žinias ir pasidalinti svarbiausiais įvykiais, kurie gali turėti įtakos mūsų gyvenimui.

Parašyti komentarą

guest
0 Komentarai(ų)
Naujausi
Seniausi Daugiausiai balsavo
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
Panašūs straipsniai
Dideli ir traškūs ridikai

Ridikėliai praranda formą ir spalvą? Neišmeskite jų. Užtenka vieno veiksmo ir jie atgaus savo traškumą

Kaip išgelbėti suminkštėjusius ridikėlius? Net labiausiai suvytę gali atgauti savo traškumą, jei...

Tai gali sugadinti šašlyką

Visą gyvenimą šašlyką marinavote neteisingai: štai kodėl jis gaunasi kietas kaip padas

Kodėl taip dažnai vietoje sultingų ir aromatingų mėsos gabalėlių gauname sausą, kietą...

Arbūzas suvyniotas į plėvelę

Kaip išsirinkti sultingą ir saldų arbūzą? Šių 5 ženklų pardavėjai jums niekada neatskleis

Vasaros karštis. Milžiniška krūva žalių, dryžuotų arbūzų turguje ar prekybos centre. Jūs...

Dūmai iš šašlykinės

Kodėl kepdamas šašlykus ant žarijų beriu druską: dalinuosi naudingu patarimu

Paruošti skanų, sultingą ir tolygiai iškeptą šašlyką ant žarijų – tai visas...