Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas
Pradžia Straipsniai Maistas / Gėrimai Kaip iškepti itališką obuolių pyragą? Originalus receptas
Maistas / Gėrimai

Kaip iškepti itališką obuolių pyragą? Originalus receptas

Originalus itališkas pyragas
Dalintis

Obuolių pyragai išlieka populiarūs ištisus metus. Šį kartą sužinokite, kaip pasigaminti tikrą itališką obuolių pyragą.

Jums prireiks:

  • miltų – 250 g;
  • cukraus – 200 g;
  • kiaušinių – 4 vnt;
  • sviesto – 50 g;
  • obuolių – 5 vnt;
  • cinamono;
  • kepimo miltelių – 0,5 šaukštelio.

Kaip gaminti?

  1. Išplakite kiaušinius su cukrumi. Kai gausite vientisą masę, sudėkite kambario temperatūros sviestą ir suplakite.
  2. Kai bus paruošta, persijokite miltus, sumaišykite juos su kepimo milteliais.
  3. Obuolius nuplaukite, išskobkite šerdį ir, jei reikia, nulupkite, tada supjaustykite skiltelėmis.
  4. Sumaišykite obuolius su tešla, viską supilkite į kepimo formą, patepkite ją sviestu ir pabarstykite miltais. Kepkite iki 180 °C įkaitintoje orkaitėje 40 minučių.

Įvertinkite šį straipsnį:

😡  
😕  
😐  
🙂  
😍  

Kraunami duomenys...

Autorius
Mindaugas Bružas

Esu KAIPKADA.LT portalo redaktorius, rašantis apie naujienas, įvykius ir praktiškus patarimus. Mano tikslas – suteikti skaitytojams aktualią informaciją. Padedu atrasti naudingas žinias ir pasidalinti svarbiausiais įvykiais, kurie gali turėti įtakos mūsų gyvenimui.

Parašyti komentarą

guest
0 Komentarai(ų)
Naujausi
Seniausi Daugiausiai balsavo
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
Panašūs straipsniai
Purių blynų receptas

Jokių kiaušinių ir pieno – idealiai purių blynelių receptas

Ypatingo dėmesio nusipelno receptai be pieno, sviesto ir kiaušinių. Pirma, tokius patiekalus...

Kokio riebumo grietinė sveikesnė

Kada 30% riebumo grietinė sveikesnė už 10%? Tai pakeis jūsų požiūrį

Grietinė – nepamainomas produktas daugelio lietuvių virtuvėje, suteikiantis patiekalams sodrumo ir švelnumo....

Dideli ir traškūs ridikai

Ridikėliai praranda formą ir spalvą? Neišmeskite jų. Užtenka vieno veiksmo ir jie atgaus savo traškumą

Kaip išgelbėti suminkštėjusius ridikėlius? Net labiausiai suvytę gali atgauti savo traškumą, jei...

Tai gali sugadinti šašlyką

Visą gyvenimą šašlyką marinavote neteisingai: štai kodėl jis gaunasi kietas kaip padas

Kodėl taip dažnai vietoje sultingų ir aromatingų mėsos gabalėlių gauname sausą, kietą...