Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Kaip marinuoti mėsą, kad ji būtų neįtikėtinai skani: kulinarinis triukas

1 min. skaitymo

Kurie pavargo nuo mėsos marinavimo majoneze ir kituose padažuose, nuo šiol šis receptas bus tobuliausias. Prieskonių rinkinys suteiks patiekalui neįtikėtino aromato, sultingumo ir skonio.

Neįtikėtino skanumo marinatas mėsai

Ingridientai:

mėsa – 500 g;
grietinė – 100 g;
medus – arbatinis šaukštelis;
citrinos sultys – šaukštas;
druska – arbatinis šaukštelis;
kalendra – krūva;
mėtų – 2 lapai;
lauro lapas – 1 vnt .;
maltos kalendros – ketvirtadalis arbatinio šaukštelio;
džiovintas raudonėlis – ½ arbatinio šaukštelio;
ciberžolė – ½ arbatinio šaukštelio;
raudona aitrioji paprika – ketvirtadalis arbatinio šaukštelio.

PARUOŠIMAS

Supjaustykite mėsa 2-3 cm storio gabalais. Į jį dubenyje suberiami prieskoniai, dedama grietinė ir medus.
Mėta ir kalendra susmulkinamos ir supilamos į marinatą. Sudedamosios dalys kruopščiai sumaišomos, kad kiekvienas mėsos gabalas būtų padengtas mišiniu.
Išmaišę ant viršaus uždėkite lauro lapelį ir uždenkite dubenį dangteliu arba maistine plėvele.
Mėsą reikia marinuoti mažiausiai 30 minučių, bet geriau palikti valandai.

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas / 5. Balsų skaičius:

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Pasidalinkite šiuo straipsniu
Sekti:
Esu KAIPKADA.LT portalo redaktorius, rašantis apie naujienas, įvykius ir praktiškus patarimus. Mano tikslas – suteikti skaitytojams aktualią informaciją. Padedu atrasti naudingas žinias ir pasidalinti svarbiausiais įvykiais, kurie gali turėti įtakos mūsų gyvenimui.
guest
0 Komentarai(ų)
Naujausi
Seniausi Daugiausiai balsavo
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus