Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas
Pradžia Straipsniai Maistas / Gėrimai Kaip paruošti kiaušinius nestandartiniu būdu, kad jie būtų dar skanesni?
Maistas / Gėrimai

Kaip paruošti kiaušinius nestandartiniu būdu, kad jie būtų dar skanesni?

Neįprastai paruošti kiaušiniai
Dalintis

Daugeliui žmonių jau nusibodo kiaušinienė, kepti ar virti kiaušiniai. Laimei, yra įdomus patiekalas, kuris maloniai nustebins daugelį maisto mėgėjų.

Norite pusryčiams pasigaminti ką nors neįprasto, tačiau skanaus? Tuomet nekepkite keptuvėje ir nevirkite kiaušinių! Juos reikia paruošti kitaip.

Paimkite vištos kiaušinį (vieną ar daugiau) ir atskirkite trynį nuo baltymo.

Indą su tryniu kuriam laikui atidėkite į šalį. Pirmiausia reikėtų apdoroti baltąją kiaušinio dalį. Baltymą pasūdykite ir gerai išplakite mikseriu. Turėtumėte gauti putą, kuri neišteka ir neiškrenta iš indo.

Tada paimkite kepimo skardą, išklokite ją kepimo popieriumi ir ant viršaus sukrėskite plaktą baltymą. Iš jo padarykite „lizdą“ su įdubimu viršutinėje dalyje. Į įdubimą įdėkite kiaušinio trynį ir užberkite šiek tiek druskos bei pipirų.

Tada kepimo skardą 5 minutėms pašaukite į 200 laipsnių temperatūros orkaitę.

Įvertinkite šį straipsnį:

😡  
😕  
😐  
🙂  
😍  

Kraunami duomenys...

Autorius
Mindaugas Bružas

Esu KAIPKADA.LT portalo redaktorius, rašantis apie naujienas, įvykius ir praktiškus patarimus. Mano tikslas – suteikti skaitytojams aktualią informaciją. Padedu atrasti naudingas žinias ir pasidalinti svarbiausiais įvykiais, kurie gali turėti įtakos mūsų gyvenimui.

Parašyti komentarą

guest
0 Komentarai(ų)
Naujausi
Seniausi Daugiausiai balsavo
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
Panašūs straipsniai
Arbūzas suvyniotas į plėvelę

Kaip išsirinkti sultingą ir saldų arbūzą? Šių 5 ženklų pardavėjai jums niekada neatskleis

Vasaros karštis. Milžiniška krūva žalių, dryžuotų arbūzų turguje ar prekybos centre. Jūs...

Dūmai iš šašlykinės

Kodėl kepdamas šašlykus ant žarijų beriu druską: dalinuosi naudingu patarimu

Paruošti skanų, sultingą ir tolygiai iškeptą šašlyką ant žarijų – tai visas...

Tokia mėsa ne kiekvienam

Prabangos viršūnė: kilogramas šios jautienos kainuoja 500 eurų – atskleidžiame, kodėl ji ne kiekvienam

Jautiena yra puikus aukštos kokybės baltymų, geležies ir B grupės vitaminų šaltinis....

Nuostabus burokėlis

Mano močiutės paslaptis: kodėl ji niekada nevirdavo burokėlių ir kaip paruošdavo skaniausius, kokius esu valgęs

Prisimenu, kaip vaikystėje sukiodavausi virtuvėje pas močiutę – mažoje, bet visada kvepiančioje...