Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Kaip paruošti restorano kokybės kepsnį: kulinarinės gudrybės

1 min. skaitymo

Kepsnys yra vienas iš patiekalų, kuriuos daugelis žmonių norėtų išmokti gaminti namuose. Tačiau kartais atrodo, kad paruošti kokybišką mėsą yra gan sudėtinga. Tačiau jei žinote keletą paslapčių, namuose paruošti kokybišką restorano lygio kepsnį nėra sunku.

Kokias gudrybes verta žinoti?

Prieš kepimą mėsą pašildykite

Ne visi žino, kad geriau kepti mėsą, kuri turėjo laiko pastovėti virtuvėje ir pasiekti kambario temperatūrą. Tačiau šaltą mėsą iškepti taip, kaip norime, yra sunkiau.

Jokio vandens

Kad kepsnys būtų kokybiškas, turite būti tikri, kad mėsa visiškai išdžiūvo. Norėdami įsitikinti, galite nusausinti gabalėlį mėsos popieriniu rankšluosčiu.

Pasirinkite tinkamą aliejų

Tradiciškai kepsniai kepami gerai įkaitintame aliejuje. Dažnai pasirenkamas rafinuotas augalinis aliejus. Tačiau kokybiškam patiekalui to nepakanka.

Į keptuvę taip pat reikėtų įdėti vidutinį gabalėlį sviesto. Tada, kai sviestas ištirps, mėsą reikia nuolat apipilti keptuvės turiniu.

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas / 5. Balsų skaičius:

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Pasidalinkite šiuo straipsniu
Sekti:
Esu KAIPKADA.LT portalo redaktorius, rašantis apie naujienas, įvykius ir praktiškus patarimus. Mano tikslas – suteikti skaitytojams aktualią informaciją. Padedu atrasti naudingas žinias ir pasidalinti svarbiausiais įvykiais, kurie gali turėti įtakos mūsų gyvenimui.
guest
0 Komentarai(ų)
Naujausi
Seniausi Daugiausiai balsavo
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus