Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Kaip pasigaminti švelnių bandelių prie arbatos: paprastas receptas

1 min. skaitymo

Šiandien siūlome jums kreminių bandelių receptą, kuris nepaliks abejingų. Svarbiausias šių gardžiųjų bandelių ingredientas – kreminis sūris. Dėl jo tešla tampa itin minkšta. Patiekalui paruošti prireiks 1 val. ir 15 minučių.

Sudedamosios dalys:

  • Kvietiniai miltai – 2 puodeliai
  • 73 proc. sviesto – 220 g
  • Kreminis sūris – 220 g
  • Druska – 1/2 šaukštelio
  • Vištienos kiaušiniai – 1 vnt
  • Cukraus – pagal skonį

Paruošimas:

  1. Sumaišykite miltus ir druską dubenyje, sudėkite sviestą, kreminį sūrį ir išplakite iki vientisos masės.
  2. Padėkite tešlą ant švaraus paviršiaus ir padalykite ją per pusę. Suformuokite rutuliukus, suvyniokite juos į plastikinę plėvelę ir 2 valandas palaikykite šaldytuve.
  3. Išimkite tešlą ir 15 minučių palaikykite kambario temperatūroje. Įkaitinkite orkaitę iki 200 °C temperatūros ir išklokite kepimo skardą kepimo popieriumi.
  4. Tešlą iškočiokite į maždaug 0,5 cm storio apskritimą, patepkite uogiene, supjaustykite trikampėliais ir susukite į maišelius.
  5. Dėkite juos į šaldiklį 15 minučių.
  6. Aptepkite bandeles kiaušiniu ir pabarstykite cukrumi. Kepkite, kol taps auksinės spalvos, apie 20 minučių.

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas / 5. Balsų skaičius:

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Pasidalinkite šiuo straipsniu
Sekti:
Esu KAIPKADA.LT portalo redaktorius, rašantis apie naujienas, įvykius ir praktiškus patarimus. Mano tikslas – suteikti skaitytojams aktualią informaciją. Padedu atrasti naudingas žinias ir pasidalinti svarbiausiais įvykiais, kurie gali turėti įtakos mūsų gyvenimui.
guest
0 Komentarai(ų)
Naujausi
Seniausi Daugiausiai balsavo
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus