Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Kaip pasigaminti svogūnų žiedų namuose? Paprastas ir greitas receptas

1 min. skaitymo

Visi žino, kad tokie užkandžiai yra nesveikas maistas, tačiau kartais pernelyg sunku atsispirti pagundai. Šį kartą galite išbandyti gana paprastą svogūnų užkandžių receptą – svogūnai tešloje.

Ingredientų sąrašas:

  • 2 dideli svogūnai;
  • 200 ml kefyro;
  • vienas kiaušinis;
  • apie šimtą gramų krekerių (be jokių priedų);
  • apie šimtą gramų aukščiausios kokybės miltų;
  • nedidelis šaukštas druskos ir aštrių pipirų;
  • augalinio aliejaus.

Gaminimo procesas:

  1. Supjaustykite svogūną mažesniais nei centimetro storio žiedais. Optimalus storis turėtų būti septyni milimetrai.
  2. Kiaušinį sumaišykite su kefyru.
  3. Krekerius sutrinkite iki trupinių. Sumaišykite juos su druska, aštriaisiais pipirais ir miltais.
  4. Įkaitinkite keptuvę. Supilkite aliejų. Jo turi būti daug – svogūnai turės plaukioti aliejuje.
  5. Pirmiausia apvoliokite žiedus kefyro mišinyje, tada sudėkite juos į indą su miltais ir prieskoniais. Kepkite žiedus šiek tiek daugiau nei dvi minutes.
  6. Aliejaus perteklių pašalinkite popieriniu rankšluosčiu ir patiekite.

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas / 5. Balsų skaičius:

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Pasidalinkite šiuo straipsniu
Sekti:
Esu KAIPKADA.LT portalo redaktorius, rašantis apie naujienas, įvykius ir praktiškus patarimus. Mano tikslas – suteikti skaitytojams aktualią informaciją. Padedu atrasti naudingas žinias ir pasidalinti svarbiausiais įvykiais, kurie gali turėti įtakos mūsų gyvenimui.
guest
0 Komentarai(ų)
Naujausi
Seniausi Daugiausiai balsavo
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus