Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas
Pradžia Straipsniai Maistas / Gėrimai Kaip patiems pasigaminti bulvytes, skanesnes nei McDonald’s restorane?
Maistas / Gėrimai

Kaip patiems pasigaminti bulvytes, skanesnes nei McDonald’s restorane?

Skaniausios pasaulyje bulvytės
Dalintis

Nepaisant to, kad bulvytės toli gražu nėra pats sveikiausias patiekalas, jos turi daug gerbėjų visame pasaulyje. Jei esate vienas iš jų, pabandykite tokias bulvytes pasigaminti namuose – jos bus tokio pat skonio kaip ir patiekiamos greitojo maisto restoranuose, tačiau, kitaip nei pastarosios, bus daug sveikesnės.

Gaminame skaniausias pasaulyje bulvytes

  • Taigi, pirmiausia, žinoma, daržoves reikia nuskusti, tada nuplauti ir supjaustyti plonomis juostelėmis. Stenkitės, kad visos juostelės būtų vienodo dydžio – tik taip jie iškeps tolygiai.
  • Tada bulvių griežinėlius patrinkite popieriniais rankšluosčiais, kad atsikratytumėte drėgmės pertekliaus, ir išdėliokite vienu sluoksniu ant pjaustymo lentelės, tada įdėkite juos į šaldiklį 1-1,5 valandos.
  • Tuo metu galite pradėti ruošti miltus su prieskoniais, kurį sudaro 3 šaukštai miltų, šiek tiek druskos ir juodųjų pipirų. Jei įmanoma, vietoj kvietinių miltų naudokite kukurūzų miltus.
  • Supilkite mišinį į maišelį. Į tą patį maišelį sudėkite šaldytas bulves, tada maišelį gerai pakratykite, kad miltai padengtų bulvių gabalėlius iš visų pusių.
  • Sudėkite bulves ant kepimo popieriaus išklotos kepimo skardos ir kepkite iki 220 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 10-15 minučių arba kol apskrus.

Įvertinkite šį straipsnį:

😡  
😕  
😐  
🙂  
😍  

Kraunami duomenys...

Autorius
Sandra Alšauskienė

Esu baigusi Vilniaus universiteto Medicinos fakultetą. Turiu aukštąjį išsilavinimą farmacijos srityje. Publikuoju straipsnius (KAIPKADA.LT interneto svetainėje) sveikatos ir sporto temomis.

Parašyti komentarą

guest
0 Komentarai(ų)
Naujausi
Seniausi Daugiausiai balsavo
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
Panašūs straipsniai
Pirmosios vyšnios

Pirmosios vyšnios rinkoje – bet ar tikrai lenkiškos? Augintojai kalba atvirai: „Tai – neįmanoma“

Pirmosios vyšnios jau pasirodė didmeninėse parduotuvėse ir turguose, bet tarp vaisių augintojų...

Kokius kiaušinius rinktis

Minkštai ar kietai virti kiaušiniai? Kuris pasirinkimas geresnis norint numesti svorio?

Kiaušiniai – vienas populiariausių baltymų šaltinių, dažnai įtraukiamas į svorio metimo programas....

Jaunos bulvės

Jokių daugiau košių! Pažiūrėkite, kaip išvirti jaunas bulves

Mėgstate jaunas bulves, bet dažnai jos tampa vandeningos arba subyra? Nesijaudinkite –...

Voveraičių sezonas

Kaip skaniai ir teisingai paruošti voveraites: nuo miško iki lėkštės. Grybai jau miškuose

Lietuvoje voveraitės – vienos iš laukiamiausių vasaros gėrybių. Ryškiai geltonos, kvapnios, tvirtos...