Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Kaip per 10 minučių paversti rūgščius mandarinus saldžiais: jūs apie tai tikrai nežinojote

1 min. skaitymo

Mandarinai – tradiciniai Šv. Kalėdų ir Naujųjų metų vaisiai. Žinoma, žmonės tikisi, kad perkami smulkūs citrusiniai vaisiai bus saldūs ir be sėklų. Tačiau iš tikrųjų vaisiai dažnai būna per rūgštūs. Su tokia bėda gali susidurti net tie pirkėjai, kurie bando rinktis mandarinus su ryškiai geltonai švelnia odele.

Ypač gaila, jei buvo nupirkta daug mandarinų ir visi jie pasirodė rūgštūs. Tačiau dėl to neturėtumėte nusiminti. Problema gali būti išspręsta, jei naudosite Japonijoje populiarų kulinarinį triuką.

Mandarinai žiemą

Kaip rūgščius mandarinus paversti saldžiais?

Japonijos gurmanai rūgščius mandarinus „pataiso“ taip: neluptus citrusinius vaisius deda į gilų indą ir užpila šiltu vandeniu. Skystis neturi būti per karštas. Tačiau kambario temperatūra taip pat neveiks. Idealus rodiklis yra apie 40 laipsnių.

Turite palaukti 10 minučių. Kai praeis šis laikas, paimkite vieną vandenyje pamirkytą mandariną, nulupkite ir paragaukite. Jeigu vaisius vis dar rūgštus, tada mandarinus teks kelioms minutėms įdėti į dubenį, pripildytą ledinio vandens. Temperatūrų skirtumas užtikrins vaisių saldumo atsiradimą.

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas / 5. Balsų skaičius:

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Pasidalinkite šiuo straipsniu
Sekti:
Esu KAIPKADA.LT portalo redaktorius, rašantis apie naujienas, įvykius ir praktiškus patarimus. Mano tikslas – suteikti skaitytojams aktualią informaciją. Padedu atrasti naudingas žinias ir pasidalinti svarbiausiais įvykiais, kurie gali turėti įtakos mūsų gyvenimui.
guest
0 Komentarai(ų)
Naujausi
Seniausi Daugiausiai balsavo
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus