Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas
Pradžia Straipsniai Maistas / Gėrimai Ko nedėti konservuojant agurkus: daržovės taps minkštos
Maistas / Gėrimai

Ko nedėti konservuojant agurkus: daržovės taps minkštos

Konservuojami agurkai
Dalintis

Pasirodo, tik vienas ingredientas gali konservuotus agurkus padaryti minkštus. Jei jo atsisakysite, daržovės taps labai traškios ir, žinoma, skanios. Ko nereikėtų dėti į stiklainį? Pasirodo, pagrindinė klaida – per daug česnako.

Traškūs marinuoti agurkai

Žinoma, be šios daržovės visiškai apsieiti negalima, nes nuo to, ar recepte yra česnako, labai priklauso agurkų skonis. Tačiau tikrai nereikėtų persistengti, nes būtent dėl šio ingrediento konservuoti agurkai gali tapti minkšti.

Vienos česnako skiltelės užtenka 3 litrų stiklainiui.

O jei norite agurkams suteikti papildomo elastingumo ir traškumo, prie kitų ingredientų pridėkite ąžuolo lapų.

Įvertinkite šį straipsnį:

😡  
😕  
😐  
🙂  
😍  

Kraunami duomenys...

Autorius
Mindaugas Bružas

Esu KAIPKADA.LT portalo redaktorius, rašantis apie naujienas, įvykius ir praktiškus patarimus. Mano tikslas – suteikti skaitytojams aktualią informaciją. Padedu atrasti naudingas žinias ir pasidalinti svarbiausiais įvykiais, kurie gali turėti įtakos mūsų gyvenimui.

Parašyti komentarą

guest
0 Komentarai(ų)
Naujausi
Seniausi Daugiausiai balsavo
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
Panašūs straipsniai
Lupama agurko žievelė

Ar reikia agurką lupti – sveika ar beprasmiška? Kas slypi šioje daržovėje?

Agurkai – metų daržovė. Tačiau nuomonės dėl jų lupimo išsiskiria. Vieni mano,...

Vandens virinimas keptuvėje

Kodėl prieš kepimą visada verdu vandenį keptuvėje: patyrusio virėjo paslaptis

Kai tik pradėjau karjerą virtuvėje, susidūriau su neįprastu gaminimo metodu, kuris mane...

Purių blynų receptas

Jokių kiaušinių ir pieno – idealiai purių blynelių receptas

Ypatingo dėmesio nusipelno receptai be pieno, sviesto ir kiaušinių. Pirma, tokius patiekalus...

Kokio riebumo grietinė sveikesnė

Kada 30% riebumo grietinė sveikesnė už 10%? Tai pakeis jūsų požiūrį

Grietinė – nepamainomas produktas daugelio lietuvių virtuvėje, suteikiantis patiekalams sodrumo ir švelnumo....