Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Kodėl blynai tampa kieti lyg akmuo: 3 kepimo klaidos

1 min. skaitymo

Ne visi moka iškepti plonus ir švelnius blynus. Kai kurie maisto gaminimo naujokai gali skųstis, kad blynai gaunasi kietoki. Problema slypi klaidose, padarytose ruošiant tešlą.

PER DAUG KIAUŠINIŲ

Kai kurie žmonės mano, kad į tešlą geriau įmušti daugiau kiaušinių, manydami, kad tokiu atveju blynai keptuvėje nesubyrės. Tačiau nepamirškite, kad būtent dėl baltymų patiekalas tampa kietesnis. Be to, blynų skonis bus panašesnis į omletą.

TEŠLOJE NĖRA ALIEJAUS

Visi žino, kad blynus reikia kepti aliejuje. Tačiau daugelis pamiršta, kad šiek tiek šio aliejaus reikia įpilti į pačią tešlą. Aliejus padarys masę elastingesnę ir minkštesnę.

PER DIDELIS MILTŲ KIEKIS

Miltai turėtų būti geros kokybės. Pirmiausia juos reikia persijoti. Taip pat svarbu teisingai apskaičiuoti proporcijas. Jei persistengsite su šiuo biriu ingredientu, blynai bus kieti, „guminiai”.

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas / 5. Balsų skaičius:

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Pasidalinkite šiuo straipsniu
Sekti:
Esu KAIPKADA.LT portalo redaktorius, rašantis apie naujienas, įvykius ir praktiškus patarimus. Mano tikslas – suteikti skaitytojams aktualią informaciją. Padedu atrasti naudingas žinias ir pasidalinti svarbiausiais įvykiais, kurie gali turėti įtakos mūsų gyvenimui.
guest
0 Komentarai(ų)
Naujausi
Seniausi Daugiausiai balsavo
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus