Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas
Pradžia Straipsniai Maistas / Gėrimai Kodėl į arbatą dedama druskos?
Maistas / Gėrimai

Kodėl į arbatą dedama druskos?

Kvapni rožių arbata
Dalintis

Arbata yra vienas iš labiausiai paplitusių ir populiariausių gėrimų pasaulyje. Tradiciškai arbata geriama su cukrumi, o kai kuriuose regionuose į arbatą kartais dedama ir druskos.

Kodėl į arbatą dedama druskos?

Kai kuriems šis metodas bus atradimas, tačiau vienuoliai Tibete šimtmečius geria arbatą su druska. Tai toks arbatos vartojimo būdas, vadinasi, iš to yra tam tikra nauda.

Kaip laikyti arbatą namuose

Kodėl būtent arbata su druska?

Druska jau seniai naudojama kulinarijoje. Dažniausiai dedame ruošdami pagrindinius patiekalus. Visi žino, kad kiekvieną dieną turime suvartoti tam tikrą jos kiekį dėl sveikatos.

Jei gersite arbatą su druska, lengvai numalšinsite troškulį. Ši arbata apsaugo nuo dehidratacijos, atpalaiduoja, padeda atstatyti jėgas po intensyvaus fizinio krūvio.

Tokią arbatą geriau gerti ryte, kad ji jums atneštų maksimalią naudą.

Įvertinkite šį straipsnį:

😡  
😕  
😐  
🙂  
😍  

Kraunami duomenys...

Autorius
Mindaugas Bružas

Esu KAIPKADA.LT portalo redaktorius, rašantis apie naujienas, įvykius ir praktiškus patarimus. Mano tikslas – suteikti skaitytojams aktualią informaciją. Padedu atrasti naudingas žinias ir pasidalinti svarbiausiais įvykiais, kurie gali turėti įtakos mūsų gyvenimui.

Parašyti komentarą

guest
0 Komentarai(ų)
Naujausi
Seniausi Daugiausiai balsavo
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
Panašūs straipsniai
Purių blynų receptas

Jokių kiaušinių ir pieno – idealiai purių blynelių receptas

Ypatingo dėmesio nusipelno receptai be pieno, sviesto ir kiaušinių. Pirma, tokius patiekalus...

Kokio riebumo grietinė sveikesnė

Kada 30% riebumo grietinė sveikesnė už 10%? Tai pakeis jūsų požiūrį

Grietinė – nepamainomas produktas daugelio lietuvių virtuvėje, suteikiantis patiekalams sodrumo ir švelnumo....

Dideli ir traškūs ridikai

Ridikėliai praranda formą ir spalvą? Neišmeskite jų. Užtenka vieno veiksmo ir jie atgaus savo traškumą

Kaip išgelbėti suminkštėjusius ridikėlius? Net labiausiai suvytę gali atgauti savo traškumą, jei...

Tai gali sugadinti šašlyką

Visą gyvenimą šašlyką marinavote neteisingai: štai kodėl jis gaunasi kietas kaip padas

Kodėl taip dažnai vietoje sultingų ir aromatingų mėsos gabalėlių gauname sausą, kietą...