Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Kodėl kai kurie gurmanai į kavą deda kiaušinių lukštus: triukas, kurio daugelis nežino

1 min. skaitymo

Kava yra laikoma vienu iš populiariausių gėrimų, todėl yra daugybė jos paruošimo receptų. Kad kavos skonis visada paliktų jus be žado, reikia tinkamai paruošti šį gėrimą.

Kartais galima rasti labai neįprastų kavos ruošimo rekomendacijų. Pavyzdžiui, kai kurie gurmanai gamindami kavą naudoja kiaušinių lukštus.

Kam to reikia?

Manoma, kad kiaušinio lukštas daro gėrimą labiau subalansuotą, elegantišką ir dar malonesnio skonio. Lukštas padeda kavai atsikratyti nemalonių skonių.

Pavyzdžiui, ne visi mėgsta rūgščius ir karčius gėrimus. Lukštas padės „išlyginti“ kavos skonį, padarys ją malonesnę.

Kaip tinkamai įdėti kaušinių lukštų į kavą?

Tikslinga naudoti mažą lukšto gabaliuką, kuris liko po virtų kiaušinių valymo. Paimkite ir įdėkite į turką gaminimo metu. Taip pat galite užplikyti kavą su kiaušinio lukštu, tada palaukite kol kava atskleis savo savybes. Po to išimkite kiaušinio lukštą šaukšteliu.

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas / 5. Balsų skaičius:

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Pasidalinkite šiuo straipsniu
Sekti:
Esu KAIPKADA.LT portalo redaktorius, rašantis apie naujienas, įvykius ir praktiškus patarimus. Mano tikslas – suteikti skaitytojams aktualią informaciją. Padedu atrasti naudingas žinias ir pasidalinti svarbiausiais įvykiais, kurie gali turėti įtakos mūsų gyvenimui.
guest
0 Komentarai(ų)
Naujausi
Seniausi Daugiausiai balsavo
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus