Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Kodėl tirpios kavos negalima užpilti verdančiu vandeniu?

1 min. skaitymo

Daugelis žmonių mėgsta gerti tirpią kavą, nes ją lengva paruošti. Tačiau iš tikrųjų tai nėra taip paprasta: dauguma žmonių tirpią kavą geria neteisingai. Sužinokite, kaip virti tirpią kavą.

Kodėl tirpios kavos negalima užpilti verdančiu vandeniu?

Taikant šį paruošimo būdą gėrimas visada bus rūgštus ir kartus. Kad tirpi kava būtų skani ir aromatinga, vandens temperatūra turi būti maždaug 90 laipsnių.

Teisingas būdas yra toks: suberkite kavos miltelius į puodelį, užpilkite šiek tiek šalto vandens, išmaišykite ir supilkite karštą vandenį iš virdulio. Taip paruošite tobulo skanumo tirpią kavą.

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas / 5. Balsų skaičius:

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Pasidalinkite šiuo straipsniu
Sekti:
Esu KAIPKADA.LT portalo redaktorius, rašantis apie naujienas, įvykius ir praktiškus patarimus. Mano tikslas – suteikti skaitytojams aktualią informaciją. Padedu atrasti naudingas žinias ir pasidalinti svarbiausiais įvykiais, kurie gali turėti įtakos mūsų gyvenimui.
guest
0 Komentarai(ų)
Naujausi
Seniausi Daugiausiai balsavo
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus