Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Kodėl žmonės kepdami bulves apibarsto jas miltais?

Mindaugas Bružas
Esu KAIPKADA.LT portalo redaktorius, rašantis apie naujienas, įvykius ir praktiškus patarimus. Mano tikslas – suteikti skaitytojams aktualią informaciją. Padedu atrasti naudingas žinias ir pasidalinti svarbiausiais įvykiais,...
1 min. skaitymo

Dažnai dėl recepto nesilaikymo keptos bulvės virsta savotiška koše arba atvirkščiai, jų neįmanoma valgyti, nes jos perkepusios. Yra maža paslaptis, kuri padės išsaugoti bulvių formą.

Pirmiausia juostelėmis supjaustytas bulves reikia nusausinti popieriniais rankšluosčiais. Šis paprastas veiksmas leis bulves iškepti, nes vanduo sugeria aliejų. Drėgnos bulvės dažnai sudega keptuvėje ir pradeda virti, o ne kepti.

Antroji paslaptis – bulves pabarstyti miltais. Apie šią gudrybę žino nedaugelis, tačiau būtent ji leidžia išgauti traškią plutelę. Žinoma, kad miltai veikia kaip kepimo medžiaga. Tai visiškai nesugadins patiekalo skonio,

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas / 5. Balsų skaičius:

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Pasidalinkite šiuo straipsniu
guest
0 Komentarai(ų)
Naujausi
Seniausi Daugiausiai balsavo
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus