Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Kulinarinė gudrybė, dėl kurios blynai nesugeria aliejaus iš keptuvės

1 min. skaitymo

Bet kuris gali lengvai pasigaminti nuostabią blynų tešlą. Tačiau problema dažnai iškyla kepant. Purūs ir kvapnūs blynai prisigeria riebalų. Vargu ar kas nors nori juos valgyti. Todėl patyrę virėjai pasitelkia gudrybę.

Reikalas tas, kad blynai yra porėti, todėl jie viską sugeria lyg kempinė. Tačiau jei į tešlą tiesiogiai įpilsite aliejaus, jis šias poras užsandarins iš vidaus ir riebalai iš keptuvės nebegalės prasiskverbti pro tešlą.

Paprastai į tešlą įpilami keli šaukštai augalinio aliejaus. To pakanka, kad blynai nesuliptų ir nesudegtų. Geriau tiesiog sutepti kepimo paviršių gabalėliu gyvulinės kilmės taukais.

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas / 5. Balsų skaičius:

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Pasidalinkite šiuo straipsniu
Sekti:
Esu KAIPKADA.LT portalo redaktorius, rašantis apie naujienas, įvykius ir praktiškus patarimus. Mano tikslas – suteikti skaitytojams aktualią informaciją. Padedu atrasti naudingas žinias ir pasidalinti svarbiausiais įvykiais, kurie gali turėti įtakos mūsų gyvenimui.
guest
0 Komentarai(ų)
Naujausi
Seniausi Daugiausiai balsavo
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus