Daugelis žmonių mėgsta gerti klasikinius gėrimus, tokius kaip kava ar arbata su cukrumi. Dažnai tai būna įpročio reikalas. Tačiau cukrus turi neigiamą savybę: jo vartojimas net brangiausią gėrimą pavers vidutinišku. Todėl „saldumynų mėgėjams” reikėtų žinoti, kuo galima pakeisti įprastą cukrų.
Ekologiškas kokosų palmių žiedų cukrus
Ekologiškas kokosų palmių žiedų cukrus daugeliu atžvilgių pranašesnis už įprastą cukrų, ypač kalbant apie jo cheminę sudėtį ir naudą sveikatai. Baltasis kokosų cukrus yra labai saldus, todėl kavos puodeliui jo nereikia daug.
Klevų sirupas
Užtenka įlašinti porą lašų šio skanaus produkto, kad kavos skonis pasikeistų. Gėrimas bus neįprastas ir originalus.
Cukranendrių cukrus
Ši cukraus rūšis daugeliui gerai žinoma. Jo skonis beveik identiškas klasikiniam cukrui. Be to, cukranendrių cukrus pasižymi turtingesne sudėtimi.
Parašyti komentarą