Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Nesudėtingas, tačiau originalus čeburekų receptas: verta išbandyti

1 min. skaitymo

Pasigaminti naminių čeburekų nėra nieko sudėtingo. Įdaras gali būti bet koks: mėsa, daržovės. Tačiau labai svarbu teisingai paruošti tešlą, kad patiekalas būtų traškus ir skanus.

Kokių produktų reikia:

  • Miltų, 350 g;
  • Kefyro, 350 ml;
  • Aliejus, 4 šaukštai;
  • Sodos, 1 valgomasis šaukštas;
  • Maltos mėsos, 500 g;
  • Svogūnas, 1 vnt;
  • Druska ir pipirai.

Kaip pasigaminti:

  1. Pirmiausia sumaišykite kefyrą su augaliniu aliejumi ir žiupsneliu druskos. Tada įmaišykite persijotų miltų ir sodą.
  2. Tešla turi būti lygi ir elastinga. Ją reikia susukti į rutulį ir uždengti maistine plėvele. Palikite ją tokią 15 minučių kambario temperatūroje.
  3. Tuo metu galite pradėti gaminti įdarą. Tam supjaustykite svogūną ir sumaišykite jį su malta mėsa, tada pipirais ir druska.
  4. Tada padalykite tešlą į 10 dalių ir iškočiokite. Tada reikia pradėti formuoti čeburekus.
  5. Kepkite juos apie 2-4 minutes aliejumi įkaitintoje keptuvėje.

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas / 5. Balsų skaičius:

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Pasidalinkite šiuo straipsniu
Sekti:
Esu KAIPKADA.LT portalo redaktorius, rašantis apie naujienas, įvykius ir praktiškus patarimus. Mano tikslas – suteikti skaitytojams aktualią informaciją. Padedu atrasti naudingas žinias ir pasidalinti svarbiausiais įvykiais, kurie gali turėti įtakos mūsų gyvenimui.
guest
0 Komentarai(ų)
Naujausi
Seniausi Daugiausiai balsavo
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus