Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas
Pradžia Straipsniai Maistas / Gėrimai Nustokite pilti skystį iš kukurūzų ir žirnių skardinių, jį galima panaudoti
Maistas / Gėrimai

Nustokite pilti skystį iš kukurūzų ir žirnių skardinių, jį galima panaudoti

Skystis iš konservuotų kukurūzų
Dalintis

Daugelis namų žmonių, atidarydami konservuotų kukurūzų ar žirnelių stiklainius, iš įpročio išpila skystį, kuriame jie buvo. Tačiau tai klaida, nes šis skystis puikiai tinka gaminant maistą, suteikdamas patiekalams intensyvesnį ir įdomesnį skonį.

Visų pirma, skystis iš konservuotų kukurūzų gali būti naudojamas kaip priedas sriuboms. Pavyzdžiui, nedidelis kiekis šio skysčio, įpiltas į barščius virimo metu, gali gerokai pagerinti jų skonį. Taip yra dėl to, kad kukurūzų sūrymas turi saldoką skonį, kuris gerai dera su kitomis barščių sudedamosiomis dalimis. Be to, šį skystį galima naudoti daržovių sriuboms ar padažams ruošti.

Panašiai nereikėtų išpilti ir konservuotų žirnelių skysčio. Jis gali pasitarnauti kaip puikus priedas barščių skoniui pagerinti ir puikiai tiks mėsos padažui. Dabar jau žinote, kaip lengva ir paprasta kai kuriuos patiekalus paversti aromatingesniais ir sodresniais.

Šaltinis: Sports.kz

Įvertinkite šį straipsnį:

😡  
😕  
😐  
🙂  
😍  

Kraunami duomenys...

Autorius
Mindaugas Bružas

Esu KAIPKADA.LT portalo redaktorius, rašantis apie naujienas, įvykius ir praktiškus patarimus. Mano tikslas – suteikti skaitytojams aktualią informaciją. Padedu atrasti naudingas žinias ir pasidalinti svarbiausiais įvykiais, kurie gali turėti įtakos mūsų gyvenimui.

Parašyti komentarą

guest
0 Komentarai(ų)
Naujausi
Seniausi Daugiausiai balsavo
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
Panašūs straipsniai
Lupama agurko žievelė

Ar reikia agurką lupti – sveika ar beprasmiška? Kas slypi šioje daržovėje?

Agurkai – metų daržovė. Tačiau nuomonės dėl jų lupimo išsiskiria. Vieni mano,...

Vandens virinimas keptuvėje

Kodėl prieš kepimą visada verdu vandenį keptuvėje: patyrusio virėjo paslaptis

Kai tik pradėjau karjerą virtuvėje, susidūriau su neįprastu gaminimo metodu, kuris mane...

Purių blynų receptas

Jokių kiaušinių ir pieno – idealiai purių blynelių receptas

Ypatingo dėmesio nusipelno receptai be pieno, sviesto ir kiaušinių. Pirma, tokius patiekalus...

Kokio riebumo grietinė sveikesnė

Kada 30% riebumo grietinė sveikesnė už 10%? Tai pakeis jūsų požiūrį

Grietinė – nepamainomas produktas daugelio lietuvių virtuvėje, suteikiantis patiekalams sodrumo ir švelnumo....