Kaip laikytis dietos? Maistas ir gėrimai. Maistas sportui, į namus, receptai ir patiekalai. Ką gaminti šventėms? Sausainiai, pyragai, sveika mityba.
Silkė – nebrangi, tačiau labai skani žuvis. Kai kurie žmonės renkasi žuvį kaip papildomą salotų ingredientą, o kiti silkę renkasi šventiniam stalui. Paprasčiausias...
Kava yra skani pati savaime, daugelis žmonių neįsivaizduoja ryto be šio gana žvalinančio gėrimo. Dažniausiai kava geriama be jokių priedų arba įpylus šiek...
Daugeliui salotų ir užkandžių svogūnus geriau marinuoti iš anksto – taip gerokai pagerinsite patiekalo skonį. Tačiau ne visada norima juos marinuoti naudojant paprastą...
Kavoje yra daug maistinių medžiagų – antioksidantų ir mineralų. Tačiau skrudinimo rūšis gali turėti įtakos tam, kiek naudos ji duoda jūsų organizmui. Mėgstantys...
Bulvių košė paprastai naudojama kaip garnyras prie mėsos patiekalų ir kt. Tačiau bulvių košė lengvai gali virsti pilnaverčiu patiekalu. Tereikia sviestą pakeisti kitu...
Kaip žino kiekvienas, blynų tešlą turi sudaryti miltai, pienas, kiaušiniai, druska, cukrus ir aliejus. Tačiau kai kurie į blynų pagrindą įmaišo dar vieną...
Šiuos pyragėlius labai lengva paruošti, tačiau nustebins jų skonis. Jie itin šokoladiniai ir labai švelnūs. Ingredientai: Cukrus – 180 g; 70-75 % juodojo...
Pasigaminti lietinių tešlą tikriausiai pavyks net ir pradedančiajam, o štai iškepti – ne tokia lengva užduotis. Dažniausia problema šiame etape būna ta, kad...
Pasirodo, ilgas terminis apdorojimas gali neigiamai paveikti daržovių gebėjimą išsaugoti vitaminus. Virimo proceso metu dalis maistinių medžiagų gali būti sunaikinta. Todėl svarbu jas...