Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas
Pradžia Straipsniai Maistas / Gėrimai Paprastas būdas „išplauti“ cheminius priedus iš mėsos jos neverdant
Maistas / Gėrimai

Paprastas būdas „išplauti“ cheminius priedus iš mėsos jos neverdant

Aštrus padažas mėsai
Dalintis

Mus gąsdina tai, kad parduotuvėje pirktoje mėsoje daug „chemijos“. Ar galite tai pašalinti? Tai nėra labai sunku ir neužims daug laiko.

Atsikratome mėsoje esančios „chemijos”

Norėdami išvalyti mėsą nuo galimų kenksmingų medžiagų, paimkite druską. Paimkite didelį puodą ar dubenį. Užpildykite indą šaltu vandeniu, įpilkite druskos 3 šaukštai litre, maišykite, kol druska ištirps.

Mėsą supjaustykite į keletą dalių (jei gabalas didelis) ir valandai įdėkite į vandenį. Tada nuplaukite ir pakartokite procedūrą dar kartą, jau pakeitę vandenį.

Viskas! Jūsų turima mėsa išvalyta. Galite ruošti maistą kaip įprasta.

Įvertinkite šį straipsnį:

😡  
😕  
😐  
🙂  
😍  

Kraunami duomenys...

Autorius
Mindaugas Bružas

Esu KAIPKADA.LT portalo redaktorius, rašantis apie naujienas, įvykius ir praktiškus patarimus. Mano tikslas – suteikti skaitytojams aktualią informaciją. Padedu atrasti naudingas žinias ir pasidalinti svarbiausiais įvykiais, kurie gali turėti įtakos mūsų gyvenimui.

Parašyti komentarą

guest
0 Komentarai(ų)
Naujausi
Seniausi Daugiausiai balsavo
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
Panašūs straipsniai
Purių blynų receptas

Jokių kiaušinių ir pieno – idealiai purių blynelių receptas

Ypatingo dėmesio nusipelno receptai be pieno, sviesto ir kiaušinių. Pirma, tokius patiekalus...

Kokio riebumo grietinė sveikesnė

Kada 30% riebumo grietinė sveikesnė už 10%? Tai pakeis jūsų požiūrį

Grietinė – nepamainomas produktas daugelio lietuvių virtuvėje, suteikiantis patiekalams sodrumo ir švelnumo....

Dideli ir traškūs ridikai

Ridikėliai praranda formą ir spalvą? Neišmeskite jų. Užtenka vieno veiksmo ir jie atgaus savo traškumą

Kaip išgelbėti suminkštėjusius ridikėlius? Net labiausiai suvytę gali atgauti savo traškumą, jei...

Tai gali sugadinti šašlyką

Visą gyvenimą šašlyką marinavote neteisingai: štai kodėl jis gaunasi kietas kaip padas

Kodėl taip dažnai vietoje sultingų ir aromatingų mėsos gabalėlių gauname sausą, kietą...