Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas
Pradžia Straipsniai Maistas / Gėrimai Penkios minutės – ir jūsų naminis majonezas paruoštas. Daugiau jokių parduotuvėje pirktų padažų
Maistas / Gėrimai

Penkios minutės – ir jūsų naminis majonezas paruoštas. Daugiau jokių parduotuvėje pirktų padažų

Pats skaniausias naminis majonezas
Dalintis

Padažas turi įtakos produktų skoniui, todėl daug kas priklauso nuo jo kokybės. Tačiau majonezas iš parduotuvės gali būti pavojingas sveikatai dėl nepageidaujamų maisto priedų. Dėl šios priežasties padažą geriau pasigaminti patiems.

 

Sudedamosios dalys:

  • Kiaušinis – 1 vnt;
  • Citrinos sultys – 1 šaukštelis;
  • Sausos garstyčios – 2 šaukšteliai;
  • Česnakas – 2 skiltelės;
  • Augalinis aliejus – 2 valg. šaukštai;
  • Druska pagal skonį.

Visus ingredientus reikia sudėti į aukštą siaurą indą. Puikiai tinka speciali stiklinė, skirta panardinamajam maišytuvui. Tuomet reikia pastatyti maišytuvą pačiame stiklinės dugne ir įjungti prietaisą mažu greičiu. Kelias sekundes nejudinkite maišytuvo – masė turi tapti šviesi, kreminė ir tiršta dugne.

Tada reikia padidinti greitį ir lėtai judinti maišytuvą aukštyn. Naminis majonezas bus paruoštas, kai visa masė taps vientisa.

Įvertinkite šį straipsnį:

😡  
😕  
😐  
🙂  
😍  

Kraunami duomenys...

Autorius
Mindaugas Bružas

Esu KAIPKADA.LT portalo redaktorius, rašantis apie naujienas, įvykius ir praktiškus patarimus. Mano tikslas – suteikti skaitytojams aktualią informaciją. Padedu atrasti naudingas žinias ir pasidalinti svarbiausiais įvykiais, kurie gali turėti įtakos mūsų gyvenimui.

Parašyti komentarą

guest
0 Komentarai(ų)
Naujausi
Seniausi Daugiausiai balsavo
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
Panašūs straipsniai
Vandens virinimas keptuvėje

Kodėl prieš kepimą visada verdu vandenį keptuvėje: patyrusio virėjo paslaptis

Kai tik pradėjau karjerą virtuvėje, susidūriau su neįprastu gaminimo metodu, kuris mane...

Purių blynų receptas

Jokių kiaušinių ir pieno – idealiai purių blynelių receptas

Ypatingo dėmesio nusipelno receptai be pieno, sviesto ir kiaušinių. Pirma, tokius patiekalus...

Kokio riebumo grietinė sveikesnė

Kada 30% riebumo grietinė sveikesnė už 10%? Tai pakeis jūsų požiūrį

Grietinė – nepamainomas produktas daugelio lietuvių virtuvėje, suteikiantis patiekalams sodrumo ir švelnumo....

Dideli ir traškūs ridikai

Ridikėliai praranda formą ir spalvą? Neišmeskite jų. Užtenka vieno veiksmo ir jie atgaus savo traškumą

Kaip išgelbėti suminkštėjusius ridikėlius? Net labiausiai suvytę gali atgauti savo traškumą, jei...